Kunne du tænke dig at annoncere på verdens største søgemaskine?

GOOGLE ADWORDS


Det ”at google” er for mange det samme som at finde svar eller søge information. Vi bruger Google, når vi leder efter den lokale tandlæge, VVS'er eller frisør. Hvis din virksomhed ikke dukker op i søgeresultaterne, gør din konkurrent sikkert! 

 

Dog er det ikke nok blot at være til stede på Google – hele 90% af alle, der søger på Google, går aldrig videre til side 2 i søgeresultaterne. Med andre ord, så er virkningen af at være på Google minimal, hvis din virksomhed ikke fremgår på side 1 i søgeresultaterne.

Nu sidder du sikkert og tænker: Hvordan sikrer man det, og hvad skal der til? Det kan vores certificerede Google AdWords eksperter hjælpe dig med!

ANNONCERING MED GOOGLE ADWORDS


Vi opretter de relevante Google AdWords kampagner for dig. Vores Google AdWords konsulenter har med stor succes lavet AdWords kampagner for over 1.100 virksomheder.

Statistisk set får en Google AdWords kampagne 33% af forbrugernes klik, når der søges efter en lokal leverandør til serviceydelser på Google. 

Du kan mod et fast årligt beløb få en AdWords ekspert hos Søgemedier til at administrere din AdWords annoncering og dermed få flere relevante besøgende til din virksomheds hjemmeside.

Vi rapporterer løbende til dig, så du altid har et overblik over din AdWords annoncering.

PROCESSEN


SØGEORDSANALYSE

Vores Google AdWords eksperter vurderer, hvilke søgeord, der vil være optimale for dig. Vi undersøger søgevolumen, klikpriser og konkurrencen inden for din branche.

KAMPAGNE PRODUKTION

Når vi har afdækket jeres behov og ønsker, samt fundet frem til de rette søgeord, er vi nu klar til at oprette den mest optimale Google AdWords kampagne. Inden kampagnerne går online, sender vi et grafisk oplæg.

STATISTIKKER

Som kunde hos os får du løbende statistikker tilsendt, så du har overblik over, hvad dine penge bliver brugt til. I disse statistikker kan du blandt andet se: Antal klik, antal visninger, klikprisen pr. søgeord, Hvor de besøgende kommer fra og hvilke søgeord, som genererer mest trafik. 

LØBENDE OPTIMERING

Efter vi har oprettet kampagnen, sørger vi løbende for at optimere den. Vi ser ind på, om vi kan optimere og sænke prisen på klik, blive mere bevidst om, hvad folk søger på og hvilke søgeord, der genererer mest trafik ind på din hjemmeside.  

KUNNE DU TÆNKE DIG AT ANNONCERE PÅ GOOGLE?


Udfyld kontaktformularen og få besøg af en af vores erfarne erhvervsrådgivere. I vil holde et uforpligtigende møde om, hvad den mest optimale løsning er for netop din virksomhed. 

DET FÅR DU FOR PENGENE


I samarbejde med dig fastsætter vi et fast dagsbudget, som aldrig bliver overskredet. Det giver dig kontrol over dit forbrug.

Dine visninger af AdWords annoncer koster ikke noget. Du betaler pr. klik, folk har foretaget på dine annoncer. Prisen pr. klik varierer alt afhængigt af, hvilket ord du bruger, hvor høj konkurrencen er på ordet, annonceringstypen, samt din geografiske placering.

DISPLAYANNONCERING


Benyt Googles displaynetværk og få dine annoncer vist på nogle af de største medier i Danmark og eventuelt udland.

Displaynetværket giver dig synlighed og branding - og øger kendskabet til din virksomhed.

 

Målrettet annoncering

Vi målretter din displayannoncering ud fra din geografiske placering og din branche. På den måde sikrer vi, at din annoncering bliver vist på de mest relevante hjemmesider - F.eks. på lokalavisen.dk.

Pris

Ved displayannoncering koster det ikke noget at få dine annoncer vist på de forskellige hjemmesider. Ligesom almindelige Google AdWords annoncer er det forbrugernes klik, du betaler for. Du fastsætter et dagsbudget, samtidig med at maksimal prisen pr. klik defineres på forhånd. På den måde er du selv herre over, hvor mange kroner du bruger på displayannoncering. 

God branding

Fordelen ved displayannoncering er, at du får mulighed for at brande og synliggøre din virksomhed over for besøgende, som er potentielle kunder. De besøgende, der bliver eksponeret for din annonce, læser i forvejen om emner, som har relation til din virksomhed og befinder sig derfor højst sandsynlig i dit kundesegment.

Displayannoncering giver typisk mange visninger og knap så mange klik. Derfor skal displayannoncering i højere grad ses som en brandingplatform.

SEO

Et alternativ til annoncering med Google AdWords, er søgemaskineoptimering (SEO). SEO kan være med til at give dig flere gratis besøgende til din hjemmeside. 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top