Skulderklap fra Facebook

Skrevet af Rasmus Kolby Facebook teamleder, d. 06.08.2020

Vi er pavestolte over i dag at kunne kalde os Premium Facebook Marketing Partner Agency. Og ikke for at prale, men vi har faktisk fået et badge som bevis på det!

 

 

I Danmark er antallet af partnere under 10, hvilket selvfølgelig ikke gør skulderklappet mindre. Der er nemlig høje krav for ansøgning af partnerskabet. Et Facebook Marketing Partner badge tildeles bureauer, der ”…opfylder de højeste standarder for ydelse og service”. Hvis du har badget, fortæller det altså omverdenen – og ikke mindst dine kunder – at du er ekspert i markedsføring på tværs af Facebooks platforme. Og selv om vi i forvejen har selvtillid til vores kompetencer, sætter vi pris på anerkendelsen.

Hvad betyder det for dig?
Partnerskabet handler selvfølgelig ikke om praleri og løftede arme. Tværtimod. Som en del af Facebook Marketing Partners fællesskabet for bureauer, får vi nemlig lettere adgang til en masse fordele.

Vores SoMe-specialister har bl.a. adgang til tidsbesparende værktøjer og dybdegående mediekompetencer, hvilket hjælper os med at opnå succes for dig som kunde. Og der er mange andre fordele, der ligeledes bidrager til at opnå de allerbedste resultater. Fx:

  • Prioritering af supportsager hos Facebook
  • Løbende træning og uddannelse af specialister
  • Direkte dialog med Facebooks egne eksperter inden for fx kundecases og uddannelse
  • Rapporter over ’best practice’ optimeringer på annoncering
  • Invitationer til Facebook events og workshop

Det er ikke nyt, at vi hos Søgemedier er i tæt dialog med Facebook og deres specialister. Men vores Premium Partnerskab åbner op for endnu flere muligheder, som vi ikke kan vente med at gøre brug af.