Søgemedier overtager Deskwolf

Skrevet af Sofie Sejersen, Marketingchef, d. 14.06 2016

Søgemedier opruster med køb af Deskwolf


Pr. 15. juni 2016 overtager Søgemedier virksomheden Deskwolf og deres ti ansatte. Et tiltag, der skal styrke Søgemediers kompetencer yderligere og åbne op for nye forretningsmuligheder. 

Allan Damborg, stifter og direktør hos Søgemedier, udtaler: 

”Deskwolf er et anerkendt navn i branchen og en af de eneste danske virksomheder, der udelukkende fokuserer på Facebook. De har brugt rigtig mange ressourcer på at dygtiggøre sig inden for mediet og har bl.a. udviklet et unikt og brugervenligt system til håndtering af firmasider”, udtaler Allan.

Deskwolf har siden sin opstart været en nytænkende og innovativ virksomhed, der har formået at følge med i den digitale udvikling og hele tiden udvikle på løsninger og værktøjer til kunderne.

”Jeg ser et massivt potentiale i de funktioner og systemer Deskwolf har udviklet, og vi vil derfor også gerne investere i at få det indfriet. Overtagelsen af Deskwolf kommer uden tvivl til at styrke vores forretningsmodel ved at skabe et endnu bedre fundament for vores kunder”, pointerer Allan Damborg.

Købet kommer primært til at betyde noget for vores Facebook-kunder, hvor det nu vil blive muligt at køre en julekalender. Noget mange har efterspurgt de sidste par år.

En anden ting, som Deskwolf er rigtig skarpe til, er webinarer. Virksomheden har dagligt holdt webinarer omkring Facebook og har derfor stor erfaring med formen. For dig som kunde betyder det, at du ikke behøver køre langt efter vores seminarer længere. I stedet kan du blot deltage hjemmefra. Søgemedier vil naturligvis fortsat afholde seminarer, men fremadrettet skal webinarerne altså også være en fast del af vores tilbud til kunderne.

Hvad så nu? 

I den kommende tid vil Søgemedier bruge tid på at se ind på synergien mellem de to virksomheder og sikre, at vi får skabt gode resultater for både kunder og bundlinjen.
Vi ser frem til samarbejdet med de ansatte hos Deskwolf – det bliver en spændende og lærerig proces for begge parter. 

Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf 70 23 10 23 eller info@sgme.dk.

Læs pressemeddelelse på Markedsføring

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top