Få overblik med SpotOn Live

Skrevet af Sofie Sejersen Marketingchef, d. 02.04.2019

Det er os en fornøjelse at præsentere SpotOn Live - din personlige markedsføringsekspert. SpotOn Live imødekommer en stor udfordring, som mange erhvervsdrivende oplever i dag. Nemlig det manglende overblik over markedsføringen og de resultater, det giver i sidste ende. Det får du med SpotOn Live softwaren. 

Nemt og gennemsigtigt

SpotOn Live er et system, der samler resultaterne af din markedsføring ét sted. Med adgang til SpotOn Live får du derfor overblik over dine online indsatser. Vores primære ønske er, at det skal være nemt og gennemsigtigt at markedsføre sig online – og det er det med SpotOn Live.

Nu tænker du måske ”det lyder kompliceret, hvis al data og tal er samlet ét sted”. Men vi lover, at det er sat op på en overskuelig måde, som er nem at gå til.

Hvad giver det mig et overblik over?

  • Antal besøgende på din hjemmeside
  • Hvordan dine Google Ads annoncer performer
  • Hvad effekten af din annoncering på Facebook er
  • Gevinsten af dit SEO-arbejde
  • Udviklingen i henvendelser fra potentielle kunder
  • Åbningsrater for dine nyhedsbreve
  • Og meget mere...

Et system – STOR tryghed

SpotOn Live gør det let for dig at følge med i alle udgifter, resultater og effekter, der vedrører din online markedsføring. Det kunne bl.a. være i forhold til Google, Facebook, Trustpilot og MailChimp. Lige hvad du har brug for som travl erhvervsdrivende.

Med SpotOn Live ønsker vi at gøre det nemt for dig at gøre det, du er god til - nemlig drive din forretning. Imens giver vi dig overblik, så du får mest mulig ud af din markedsføring.

Det hele samlet i en månedlig rapport

Har jeg nu også tid til at logge ind i SpotOn Live hver dag? Hvis ikke er du ligesom 9 ud af 10 andre selvstændige. Det har vi taget højde for, så du får en månedlig rapport, som holder dig opdateret på alle dine data. På en let og overskuelig måde har vi opsat de vigtigste tal for den seneste måned, så du altid er opdateret på dine online indsatser.

Hvordan kommer jeg igang?

Det er ganske gratis at oprette din virksomhed og anvende SpotOn Live. Opret dig nedenfor og integrer din konto med de systemer og platforme, der er relevante for din virksomhed. 

Det er selvfølgelig individuelt, hvad du ønsker indsigt i. Men vi anbefaler altid, at du forbinder SpotOn Live med Google Analytics for bl.a. at se besøg og henvendelser på din hjemmeside. Desuden er det oplagt at få forbundet din konto med integrationer såsom Facebook, Google Ads, Trustpilot med flere afhængig af dit fokus. Du trykker blot forbind eller sæt op, og så har du pludselig en masse data foran dig. 

Udforsk mulighederne – og optimer din markedsføring

Vi har sørget for, at brugervenligheden er i top, så du nemt kan navigere rundt. I venstre side har du øverst et samlet overblik, mens du i venstre side også har alle de forskellige kanaler. Du kan sågar sammenligne dig med dine konkurrenter og resten af branchen.

 

 

Dataen er let tilgængelig

Hvis du er nået hele vejen til bunden, håber vi, at du er blevet overbevist om den værdi, det kan give dig at blive oprettet i SpotOn Live. Følg linket ovenfor og indtast dit domæne (URL på din hjemmeside) samt din mail - du er nu igang med at få overblik over din online markedsføring.

Hvis du er kunde hos Søgemedier er din virksomhed automatisk oprettet i SpotOn Live. Hvis du ønsker det, kan vi oprette dig som bruger i systemet, så du selv kan tilgå informationerne og oversigten.

Rigtig god fornøjelse. Vi håber, at du bliver glade for systemet! Du er kun lige startet på rejsen til masser af data, indsigt og ikke mindst muligheden for at optimere på din markedsføring.