Vi åbner produktionsafdeling i Valby

Skrevet af Sofie Sejersen, Marketingchef, d. 20.04 2016

Søgemedier har siden opstarten i 2008 været en landsdækkende virksomhed med rådgivere repræsenteret i hele Danmark. Selve produktionen er udelukkende blevet varetaget fra kontoret i Aarhus, men det laver vi om på nu. Fra maj måned vil du nemlig også kunne finde vores konsulenter inden for SEO, Web, sociale medier og Google AdWords på Sjælland – nærmere bestemt i Valby. At Søgemedier vælger at åbne op for produktion nær København er et helt naturligt skridt for et af Danmarks største medie- og rådgivningshuse, der først og fremmest ønsker at rykke tættere på vores kunder.

Lokal indsigt og lokal tilstedeværelse

Udover de 45 ansatte på kontoret i Aarhus har Søgemedier i dag omkring 40 rådgivere fordelt over Danmark med salgskontorer i både Slagelse, København og Nordjylland. Kontorerne har indtil nu udelukkende været brugt af vores rådgivere, men nu skal kontoret i Valby altså også huse producenter.

”At produktionen af vores onlineprodukter har været centreret i Jylland har aldrig spillet ind på kvalitet og service, men det er klart, at åbningen af produktion i København, giver vores kunder nogle flere fordele”, fortæller stifter og direktør, Allan Damborg.

På kontoret i Aarhus oplever vi mere og mere, at vores jyske kunder ’kigger forbi’ kontoret. Måske skal de have hjælp til at lægge indhold på hjemmesiden. Det kunne også være en statistik, der krævede en ekstra forklaring. Hvis en kunde fra Roskilde ønsker et fysisk møde, er der altså meget langt til Sommervej 23 i Aarhus. Og det vil vi gerne lave om på.

At vores kunder er begyndt at komme mere på kontoret og dermed benytte produktionsafdelingens ekspertise, ser vi blot som et sundhedstegn og noget, der styrker samarbejdet. Samtidig bekræfter det os i, at vi selvfølgelig også bør være fysisk til stede i København. Lige som vi er det inden for rådgivning.

I tæt dialog – men hvorfor nu?

Søgemedier har rigtig mange kunder på Sjælland og i københavnsområdet og efterspørgslen stiger fortsat. Derfor giver det selvfølgelig også rigtig god mening at opruste med en produktionsafdeling. Derudover betyder det store fokus på online markedsføring, at flere af vores kunder samler al deres markedsføring hos os.

”Når vores kunder udelukkende har os som samarbejds- og sparringspartner, bliver behovet for nærvær og det at være i tæt dialog med vores konsulenter endnu vigtigere”, forklarer Allan. ”Og hvis behovet for vores tilstedeværelse er der, bør vi selvfølgelig også handle på det.”

Med åbningen af en produktionsafdeling i København håber Allan, at flere af vores kunder vil gøre brug af vores konsulenters ekspertise og mødes med de mennesker, som eksekverer deres online markedsføring. I hvert fald skal muligheden være der.

Tættere på kompetent arbejdskraft

En anden vigtig fordel ved udvidelsen og rykket til hovedstaden er, at vi får bedre adgang til lokalt talent.

”København har som studieby og metropol mange potentielle ansatte med fingeren på den digitale puls. Det gør det derfor oplagt for en virksomhed som vores også at have en base der,” forklarer Allan.

Online-branchen er i rivende udvikling, og der er rift om de rigtige og mest kompetente medarbejdere. Ved at rykke til København står Søgemedier bedre, når der skal tiltrækkes endnu flere dygtige mennesker. Noget der naturligvis kommer vores kunder til gode.

 

 

Vores nye adresse bliver Gl. Køge Landevej 57, 2. sal, 2500 Valby. For jer der tidligere har besøgt os, så er det i bygningen ved siden af vores eksisterende salgskontor. Salgskontoret rykker med over i nr. 57. 
Håber vi ses. 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top