Nyt unikt værktøj til B2B virksomheder

Tandhjulsfabrikken har været i branchen i 100 år og har med tiden fundet ud af, hvor afgørende det er, at de følger med tidens tand – også når det gælder markedsføring.

De har allerede fokus på Google Ads og SEO, men har senest også suppleret med ABM (Account Based Marketing) i deres markedsføring. For B2B virksomheder kan der ofte være en længere købsproces, især ved ordrer i den kategori og størrelse, som tandhjulsfabrikken tilbyder. Derfor er det unikt, at Henning Laursen, salgschef på fabrikken, kan se hvilke virksomheder, der besøger deres hjemmeside og følge op på de leads, der er relevante for dem. Og det er nu muligt med ABM. 

Henning kan via ABM modtage ugentlige rapporter med lister over hvilke virksomheder, der opfylder de aftalte krav til leads - en kvalitetskontrol der sikrer de mest varme leads. Henning kan også se hvilke undersider, der besøges samt besøgstiden. En viden der er meget brugbar i dialogen med potentielle kunder og en perfekt indgangsvinkel til et muligt møde. 

Med ABM har det været muligt at dække alle tandhjulsfabrikkens fem forskellige markeder og få leads fra alle ønskede lande. Information som Henning ikke kan undvære i ønsket om at øge eksporten så meget som muligt.

Henning Laursen

Tandhjulsfabrikken Villiam Petersen

ABM tilbyder yderst spændende data for os, da vi aktivt kan følge op på relevante besøgende på vores forskellige service-undersider. Vi kan hjælpe præcis, når et behov opstår, og den hurtige opfølgning giver nye kunder. Vi ringer ud og hører, om vi kan hjælpe med noget specifikt, hvilket vi synes er en yderst god og opmærksom service at kunne tilbyde.

Jeg vil klart anbefale ABM til andre B2B virksomheder, der (aktivt) vil indgå en dialog med de potentielle kunder, som besøger hjemmesiden. Det kræver ikke mange ressourcer fra vores side, da en ugentlig rapport med leads giver os et fint overblik med konkret data. Ud fra rapporten vurderer vi så hvilke virksomheder, der er relevante at kontakte.

Resultater

ugentlig rapport med leads/besøgende fra hjemmesiden

potentielle leads har besøgt hjemmesiden på en uge

forskellige lande kommer de besøgende fra

Peter Koss

Senior key account manager

Med ABM åbner der sig en helt ny verden for B2B virksomheder. Med den rette opsætning kan der leveres varme kundeleads til virksomheden hver uge. Tandhjulsfabriken har været rigtig gode til at få kontaktet disse leads, og det er fedt at vide, at de også får booket relevante møder og ovenikøbet også lukker salg på nogle af møderne!

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet