Autopunkt.dk

Google AdWords & SEO


Besøg Autopunkt.dk

Nummer 1 placeringer på Google giver flere henvendelser

I starten af 2017 indgik Parviz fra Autopunkt.dk samarbejde med Søgemedier for at få samlet deres markedsføring ét sted. Med fokus på både Facebook, SEO og AdWords har Autopunkt.dk nu en masse topplaceringer på Google, høj CTR på deres AdWords annoncering samt interaktion og likes på Facebook. 

Resultater


1

på Google på masser af søgeord

17

% CTR i klik fra AdWords

1000

nye likes på Facebook på 4 mdr.

Konsulenten

udtaler

"Da vi startede samarbejdet med Autopunkt.dk, gik vi med det samme ind og analyserede på forskellige optimeringsmuligheder. Vi har bl.a. kunne optimere deres placeringer gennem nye tekster, linkbuilding, fjernelse af duplicate content m.m.

SEO-optimeringen har resulteret i en masse topplaceringer på Google. Autopunkt ligger nu nr. 1 på Google på alle deres søgeord pånær ét, når man kigger på søgninger fra Herning. Med AdWords annoncering fokuserer vi bl.a. på leasing og brugte biler kombineret med diverse bilmærker og genererer masser af relevante klik til hjemmesiden herigennem."

Jacob Norengaard, SEO konsulent hos Søgemedier 

Kunden

udtaler

"For mig var det vigtigt, at vi kunne samle vores markedsføring ét sted. Jeg kan altid bare tage fat i vores rådgiver Michael, og så ved han, hvilken konsulent der kan hjælpe mig.

Det er tydeligt, at vi er rykket hen, hvor vores kunder er – og det er online. Vi får masser af henvendelser og er blevet mere synlige efter, vi fokuserer på SEO og har startet AdWords annoncering op. Med de mange gode placeringer på Google får vi nu flere henvendelser end tidligere – og det bekræfter mig i, at det er de rette platforme, vi er synlige på."

Parviz, Autopunkt.dk

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Udfyld nedenstående felter, og du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.


JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk

Top