Blomster på Striben

Rådgivning


BESØG BLOMSTER PÅ STRIBEN

FRA TELEFONBØGER TIL GOOGLE OG FACEBOOK MED STOR SUCCES

Inden Søgemedier kom ind over, havde Marianne fra Blomster på Striben selv prøvet at markedsføre sig online som supplement til annoncer i telefonbøgerne. Men uden succes. 

Med Søgemediers hjælp ligger Blomster på Striben i dag godt placeret på Google. Rigtig godt endda. Ved hjælp af SEO og Adwords finder man dem nu på side 1 på relevante søgeord. Og det er rigtig meget værd.

I dag siger Marianne helt nej tak til telefonbøger og satser i stedet udelukkende på online markedsføring. Samarbejdet med Søgemedier betyder, at Marianne altid ved, hvad der foregår på markedet, og hvad hendes virksomhed eventuelt skal rykke på. 

Resultater


1

på Google på flere relevante søgeord

198000

eksponeringer på display-annoncer på et år

41

relevante søgeord på side 1 på Google

Eksperten

udtaler

"Moderne virksomheder er nødt at følge med udviklingen på annoncemarkedet for ikke at halte bagefter. I dag betyder det, at man skal bevæge sig fra trykte medier til online markedsføring.

Jeg har hjulpet Blomster på Striben med at prioritere deres annoncekroner, så de får mest ud af pengene. Og det gør de på Google og Facebook.

På vores kontor i Aarhus sidder ekstremt kompetente folk, der er eksperter inden for disse områder. De arbejder hver dag benhårdt på at sikre, at Blomster på Striben og alle vores andre kunder er synlige der, hvor deres kunder er."

 

Allan Damborg, direktør for Søgemedier

Kunden

udtaler

”Vores rådgiver hos Søgemedier, Allan, hjalp os med at skabe overblik over markedets muligheder og sætte tingene i system. Og det var det, vi havde behov for. Det er virkelig rart at modtage råd og vejledning fra en, der er inde i tingene, og som man har tillid til. 

Allan brænder rigtig meget for online-delen, hvilket selvfølgelig smitter af på os. Og det er vi rigtig glade for i dag. Som virksomhed bliver du nødt til at følge med udviklingen – ellers ender du med at være håbløs bagefter lige pludselig."

Marianne, Blomster på Striben

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top