BM Service & Brolægning ApS

SEO og WWW


Besøg
bmbrolaegning.dk

SEO OG NYT WEBSITE GIVER FLERE HENVENDELSER

Det lyder måske lidt mærkeligt, når erhvervsdrivende udtaler, at de ikke har brug for flere kunder. Men sådan havde Anton Kirkegaard fra BM Service & Brolægning ApS det egentlig, inden han indledte et samarbejde med Søgemedier. Han vidste, at det var tosset dyrt at annoncere i aviserne, så det gad han ikke. Og kunderne henvendte sig typisk pga. anbefalinger i lokalområdet.

I dag kan Anton godt se, at der er en fordel i at være synlig på Google – noget han ikke tidligere havde skænket den mindste tanke. Online-tilstedeværelsen virker i sig selv professionel, for slet ikke at tale om den nye hjemmeside, der er langt mere opdateret og nutidig end den tidligere. Og så bliver den jo rent faktisk fundet!

Resultater


10

Ud af 10 lokale søgeord på side 1.

3

Gennemsnitlig placering på Google. Tidligere 54,6.

1

En rådgiver, der står for kontakten.

Rådgiveren

udtaler

”Anton Kirkegaard er typen, der går op i at levere varen til sine kunder. Altid. Han går ikke op i flotte hjemmesider og gode placeringer på Google. Derfor var det egentlig også tiltrængt, at Søgemedier kom ind over. Vores web- og SEO-folk har virkelig rykket på placeringerne, og hjemmesiden er i dag moderne og brugervenlig.

Virksomheder skal ikke undervurdere vigtigheden i at være til stede der, hvor kunderne også befinder sig. Nemlig på Google. Jeg siger det gang på gang. Og vigtigheden bliver ikke mindre. Tværtimod.”

 

Michael, erhvervsrådgiver

Kunden

udtaler

”Michael behøvede ikke de store overtalelsesevner til at overbevise mig. Jeg kunne jo sagtens følge argumenter og fordele. Og i dag er jeg også glad for beslutningen om at satse på online markedsføring.

Virksomheden er blevet synlig på Google, og vi får henvendelser fra en målgruppe, som vi ikke nåede ud til tidligere. Bl.a. sommerhusejerne. Så selv om jeg ikke nødvendigvis ledte efter flere kunder, bliver vi kontaktet hyppigere. Det er faktisk udmærket.”

Anton Kirkegaard

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Udfyld nedenstående felter, og du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.


JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Fax: 8626 3088
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk

Top