Bording Fodpleje & Massage

Facebook annoncer


Besøg Bording Fodpleje & Massage

Blev selvstændig efter gode resultater på Facebook

Facebook annoncer har banet vejen for Eas drøm om at arbejde fuldtid på egen klinik. Direkte henvendelser på Facebook annoncerne, gennem hjemmesiden og telefonopkald gjorde, at Ea ikke kunne følge med. Så nu er stillingen som sygeplejerske opsagt, og fokus er hundrede procent på Bording Fodpleje & Massage.

Resultater


2113

klik til hjemmesiden

22596

nåede personer med annoncer

2

% i CTR

Rådgiveren

udtaler

"Jeg var ikke i tvivl, da Ea og jeg indgik et samarbejde – der skulle ryddes op i hendes markedsføringsbudget også efter ønske fra Ea selv. Jeg fik indblik i daværende markedsføringskanaler, og det var tydeligt, at vi skulle satse online og droppe avisannoncer, der ikke gav Bording Fodpleje og Massage værdi.

Vi var begge meget overraskede over, hvor hurtigt vi oplevede så gode resultater. Med mere end 2000 klik til hjemmesiden, har Facebook annoncerne virkelig brandet Eas klinik og produkter overfor målgruppen".

 

Michael, erhvervsrådgiver hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Jeg gik ind i samarbejdet med håbet om flere kunder – og det må man sige, at jeg fik. Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente, men havde bestemt ikke troet, at jeg kunne mærke forskel så hurtigt. Det går strygende, og jeg kan kun lige følge med pga. mange henvendelser fra nye kunder. Det er jo heldigvis et luksusproblem, at man kan få lov til at lave det, man elsker. Især grundet en ny måde at markedsføre sig på.

Der er sågar blevet plads til et nyt produkt hos mig - nemlig zoneterapi. Og det skyldes i høj grad, at jeg har mulighed for at få nye, spændende budskaber ud via mine Facebook annoncer. 

Ea, Bording Fodpleje & Massage

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top