Byman Sport

SEO


Besøg Byman Sport

WEBSHOP STRÆBER EFTER GOD PLACERING

Hos Byman Sport har de længe været klar over, at SEO er et meget vigtigt redskab, når man har en webshop. Hvis en shop skal ligge godt placeret på Google, bliver virksomheder nødt til at investere tid og resurser i søgemaskineoptimeringen. Da Morten indledte et samarbejde med Søgemedier, havde de brug for at prøve noget nyt. Og på at forbedre sig.

Resultater


1

på Google (landsdækkende) på relevante søgeord

1

rådgiver

23

relevante søgeord på side 1 på Google

Konsulenten

udtaler

”Når du arbejder med SEO, kan du ikke forvente, at resultaterne forbedres fra den ene dag til den anden. Som med AdWords. Der er tale om en langsigtet arbejdsindsats, der betaler sig på den lange bane. Vores kunder skal derfor have forståelse for processen. Og for tidsaspektet. 

Hos Byman Sport er SEO ikke et nyt forretningstiltag, og de ved derfor også, hvad de vil opnå. De stiller krav og opstiller mål, hvilket gør mit arbejde med kunden udfordrende og spændende. Jeg vil nemlig også gerne opnå gode resultater!”

 

Katrine, SEO-konsulent

Kunden

udtaler

”Når du overdrager markedsføringen af din virksomhed til andre, mister du samtidig kontrollen. Du aner reelt ikke, hvordan dine penge bliver brugt. Men jeg kan jo se, at placeringen af min webshop på Google er blevet væsentligt forbedret. Derfor har jeg også en god mavefornemmelse i forhold til samarbejdet med Søgemedier”, fortæller Morten, der også arbejder godt sammen med SEO-konsulenten i huset.  

 

Morten Eriksen, Byman Sport

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top