C.H.P. GØTTSCHE A/S

ANNONCERING OG FIRMASIDE PÅ FACEBOOK


BESØG C.H.P GØTTSCHE PÅ FACEBOOK

MED FACEBOOK NÅS EN NY OG BREDERE MÅLGRUPPE

Branding af C.H.P. GØTTSCHE er blevet mulig på en helt ny måde med Facebook, hvor slagteren nu er synlig hos kunder, de normalt ikke nåede ud til. Det betyder en øget interesse og dermed flere kunder i butikken. 

Fokus på de trykte medier er ikke længere aktuelt, da slagteren kan nå helt nye resultater og målgrupper gennem Facebook. Samtidig oplever Steen, ejer af C.H.P. GØTTSCHE, Facebook som en både bedre og billigere markedsføringskanal.

Resultater


1250

nye likes på Facebook

1268

deltagere i enkelt konkurrence

2857

klik til hjemmesiden

Konsulenten

udtaler

"Steen har virkelig indset potentialet i Facebook som markedsføringskanal, så det er egentlig blot vores opgave at give ham de råd og den vejledning, han søger. I vores samarbejde afprøver vi forskellige opsætninger og budskaber, og vi bygger hele tiden nyt på i forhold til den viden, vi opnår.

Gennem Facebook konkurrencer har vi formået at fremhæve vigtige produkter i bestemte perioder. Desuden har vi åbnet op for at bruge Facebook til jobopslag for GØTTSCHE, da vi ved hjælp af de mange følgere virkelig kan sprede jobopslagene til potentielle nye medarbejdere."

 

Josephine, Facebook konsulent hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Samarbejdet med Søgemedier er en god oplevelse, og vi er slet ikke i tvivl om, at Facebook er måden at markedsføre os på fremadrettet. Vores tidligere fokus på de trykte medier er ikke længere aktuelt, da vi kan nå helt nye resultater og målgrupper på Facebook. Min oplevelse er klart, at det både er bedre og billigere for os at markedsføre os denne vej, samtidig med at vi altså får nye store kunder ind, som vi ikke tidligere har nået.

Jeg bruger vores Facebook konsulent Josephine til sparring løbende, så vi får sat fokus på produkter og begivenheder på de rigtige tidspunkter samt med de rette budskaber. Med Søgemedier på sidelinjen bliver vi tvunget til at tænke mere i Facebook i dagligdagen, og vi har mod på at afprøve forskellige tiltag."

Steen, C.H.P. GØTTSCHE A/S

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top