Damonline Auktioner

Facebook firmaside & Google Adwords


Besøg Damonline Auktioner

SPECIFIK MÅLRETNING SKABER INTERESSE FOR ONLINE AUKTIONER

Da Henrik Juhl fra Damonline Auktioner skulle overveje deres markedsføringsplatforme, var prisen som så ofte afgørende. Her faldt valget bl.a. på Facebook, da man kan målrette annoncering meget specifikt til få kroner.

Med en kombination af Facebook og Google AdWords har det været muligt at skabe rækkevidde til en stor og specifik målgruppe. Faktisk nåede Damonline alene på én auktion en rækkevidde på hele 219.611 personer. 

Resultater


5

min. for en gennemsnitlig besøgstid på hjemmesiden

219.611

nåede personer for én auktion

0.02

kr. per opslagsinteraktion

Konsulenten

udtaler

"I samarbejde med Damonline Auktioner bruger vi Facebook som kanal for deres auktioner. Det er en platform, hvor vi med meget specifik målretning kan skabe en stor rækkevidde.

Følgere og andre interesserede tagger hinanden i opslagene og besøger efterfølgende auktionssiderne. Med Facebook skaber vi derfor ikke kun masser af synlighed, men leder også de interesserede ind på hjemmesidens auktionssider.

Brugerne på hjemmesiden besøger i gns. seks sider og har en gennemsnitlig besøgstid på 5,22 min. Det må derfor siges at være yderst relevante klik, der genereres fra både Facebookauktionerne samt fra Google Displaynetværk".

Pernille, Facebook konsulent hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Jeg havde før overvejet Facebook som platform, men fået indtrykket af at den administrative del ville være for krævende. Jeg er dog blevet rigtig glad for at bruge Facebook, og der er slet ikke det vedligehold og arbejde for mig som frygtet. Pernille vores Facebook konsulent hjælper os, og med hende på sidelinjen målretter vi vores auktioner og skaber masser af synlighed.

Med målbare resultater og den store rækkevidde, er det tydeligt, at vi når den ønskede målgruppe og nye interessenter. Jeg føler virkelig, at det er valuta for pengene at være aktiv på Facebook. Vi supplerer med Google AdWords annoncer, hvor der ligeledes segmenteres meget specifikt efter den enkelte auktion". 

Henrik, Damonline Auktioner

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top