Danhostel Copenhagen Amager

RÅDGIVNING


Besøg Danhostel Copenhagen Amager

FRA MARKEDSFØRING I ØST OG VEST TIL STRØMLINET PROFIL PÅ GOOGLE OG FACEBOOK

Danhostel Copenhagen Amager har haft de to travleste år i deres historie. Lasse, der står for den daglige drift, er ikke i tvivl om, at samarbejdet med Søgemedier er en stor del af forklaringen.

I fællesskab med sin primære kontaktperson hos Søgemedier, Niclas, har Danhostel Copenhagen Amager omlagt sit markedsføringsbudget, så de får mere ud af deres markedsføringskroner – uden at bruge flere. Ifølge Lasse selv bruger de simpelthen bare pengene bedre. Med en mere strømlinet profil, der både omfatter markedsføring på Google og Facebook, har Danhostel Copenhagen Amager fået gladere, og ikke mindst flere, gæster.

Resultater


1

på Google på relevante søgeord

164

% flere besøgende på hjemmesidens booking-side

3884

likes på Facebook

Rådgiveren

udtaler

"Lasse og jeg har arbejdet på at skabe en klar, konsistent og troværdig profil for Danhostel Copenhagen Amager. Det har aldrig været vigtigere at have en rød tråd i markedsføringen. Kunderne befinder sig på flere forskellige online platforme end tidligere, og det stiller krav til virksomhedens ansigt udadtil. Det skaber tillid, hvis kommunikationen er personlig og ensartet på hjemmesiden, Facebook, Google og andre af tidens online platforme."

 

Niclas, erhvervsrådgiver hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Før var vores markedsføring spredt ud over forskellige instanser i øst og vest, og det var både dyrt, tidskrævende og ineffektivt. Samarbejdet med Søgemedier har betydet, at vi nu har al vores markedsføring samlet ét sted.

Jeg er jævnligt i kontakt med Søgemediers Facebook- og Google-specialister, men Niclas er vores primære kontaktperson. Det er ham, vi laver den overordnede strategi med, og ham, jeg drøfter interessante tilbud med. Han kender virksomheden godt og sørger for, at der er en rød tråd i markedsføringen – så vores kunder ved, hvem vi er."

Lasse, Danhostel Copenhagen Amager

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top