DitSkøde

SEO og Google AdWords


Besøg DitSkøde

ENDELIG EN SÆLGER MED HANDLING BAG SINE ORD

Linda fra DitSkøde har mødt alt for mange sælgere, der påstår at kunne det hele på den halve tid. Da Niclas fra Søgemedier kontaktede hende og påstod det samme, var hun derfor først skeptisk. Hun havde tidligere haft eksterne bureauer inde over sin markedsføring uden nogen succes.

Men Niclas viste sig at være anderledes troværdig. Med en ny, professionel hjemmeside og en mere målrettet profilering på Google har DitSkøde oplevet, hvordan effektiv markedsføring kan gøre en markant forskel.

Resultater


1

på Google på flere relvante søgeord

1250

klik på AdWords-annonce på tre måneder

16233

visninger på AdWords-annonce på tre måneder

Rådgiveren

udtaler

"Vores samarbejde med DitSkøde er et godt eksempel på, at markedsføring på Google er en fremragende investering. Ved at kombinere SEO og AdWords kan man nå ud til en langt større målgruppe end ellers.

Hvis man samtidig har en professionel hjemmeside, er der større chance for, at den øgede trafik derpå bliver omsat til flere henvendelser. Men uden en effektiv strategi på Google er selv en professionel hjemmeside ikke til at finde. Linda fra DitSkøde har haft modet til at springe ud i begge dele, og det har vist sig at være en rigtig god beslutning."

 

Niclas, erhvervsrådgiver hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Siden vi begyndte vores samarbejde med Niclas, har vi uden tvivl fået en bedre markedsføring. Vores hjemmeside er blevet væsentlig mere professionel, og vi er bedre placeret på Google. Det er formentlig en del af forklaringen på, at vores omsætning er steget den seneste tid. Vi kan i hvert fald nemt mærke på kundetilgangen, når vi i perioder ikke er på Google."

Linda, DitSkøde

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top