DK-DANS

NY HJEMMESIDE


Besøg DK-Dans

SAMSPIL MELLEM HJEMMESIDE OG BRAND KAN FAKTISK GIVE LYST TIL AT DANSE!

Det handler ikke kun om at få potentielle kunder ind på sin hjemmeside. Faktisk nytter det ingenting, hvis de ikke også bliver på siden og har lyst til at ringe dig op.

Diana fra DK-Dans havde gennem længere tid markedsført sin danseskole på Google AdWords, og da hun begyndte at mærke effekten af annoncerne, tænkte hun, at det var på tide at få en professionel hjemmeside – så hun ikke bare lokkede kunderne ind på hjemmesiden, men også gav dem lyst til at blive der.

I samarbejde med Rasmus fra Søgemedier har DK-Dans nu fået en tidssvarende, personlig og indbydende hjemmeside, der får mange – og lange – besøg.

Resultater


Professionel hjemmeside, der spiller sammen med brandet
Øget hjemmeside-trafik og flere henvendelser
Én fast kontaktperson, der hurtigt kan opdatere hjemmesiden

Webudvikleren

udtaler

"En indbydende hjemmeside giver dine kunder lyst til at vide mere. Så enkelt er det. I samarbejde med DK-Dans arbejdede jeg på at skabe en hjemmeside, der var personlig, levende og cool. Det gjorde jeg ved at bruge store billeder, skabe bevægelse og ikke mindst gøre det enkelt.

Tanken var, at udtrykket på hjemmesiden skulle passe til det brand, DK-Dans har. En danseskole skal med andre ord have en hjemmeside, der appellerer til at bevæge sig og have det sjovt gennem dans. I dag kan vi se på varigheden af hjemmeside-besøgene, at dette er lykkedes."

 

Rasmus, frondend-udvikler hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Rasmus startede med at lave et udkast, som vi allerede fra begyndelsen var meget begejstrede for. Siden da har vi jævnligt været i kontakt med ham. Han reagerer lynhurtigt på vores henvendelser og er god til at vejlede, når vi selv laver ændringer på hjemmesiden.

Vi kan se på statistikkerne, at det går godt: hjemmesiden får stadig flere og længere besøg. Det betyder i sidste ende, at vi får flere henvendelser. Rasmus har lavet en kontaktformular på hjemmesiden, der er enormt effektiv – ikke bare for vores kunder, men også for os. De kan nemt tilmelde sig et passende hold, og vi kan nemt få deres oplysninger."

Diana og Denise, DK-Dans

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top