Personlighed skaber interaktion på Facebook

Med sjove anekdoter fra opgaver og et personligt præg i diverse Facebook-opslag har JK Kloakservice bygget en firmaside op med engagerede følgere, der liker, deler og kommenterer hver gang, der lægges noget op.

Sammen med deres Facebook-løsning har JK Kloakservice også fået lavet en hjemmeside, der er kort og kontant. Ønsket til hjemmesidens opsætning var klar - den skal matche branchens behov og være meget overskuelig. Gennem hjemmesiden oplever kloakfirmaet, at de besøgende udfylder kontaktformularen, så de også denne vej får nye henvendelser.

Lisbeth

JK Kloakservice

Vi er overraskede over, hvad Facebook har givet af resultater for os. Specielt en adventskonkurrence vi kørte til jul gik over al forventning. Vi satte nogle af vores leverandørjulegaver på højkant, og det gav en masse nye likes, delinger og kommentarer. Det har været sjovt at opleve overgangen fra telefonbøger til Facebook - en helt ny verden har jo åbnet sig op - og vi interagerer nu med vores kunder gennem Facebook. 

Udover at hjælpe os med Facebook, SEO og Google Ads, har Søgemedier også lavet en ny hjemmeside til os. Det var vigtigt for os, at vores hjemmeside er præcis og konkret. Der er jo ikke mange kunder, der gider læse en masse om kloakker – de vil bare have fikset deres problem.

Resultater

nåede personer på ét jobopslag

nye følgere på Facebook i adventskonkurrence

likes på ét personligt opslag

Pernille Elbrønd Karlsen

Social mediespecialist

Mange af opslagene på Facebook er vinklet lidt skævt og personligt. Det har vi blandt andet gjort med billeder fra kundens opgaver, hvilket skaber nærvær og indblik. Desuden bruger vi også Facebook-siden til jobopslag, og her er det meget tydeligt, hvordan følgerne bare deler og deler, så vi når ud til potentielle nye medarbejdere.

Vi har et rigtig godt samarbejde med JK Kloakservice, og det er sjovt at se, hvordan en knap så "sexet" branche sagtens kan opnå gode resultater på en platform som Facebook.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet