Facebook annoncering rammer plet hos den ældre generation

Med en Facebookløsning, der er skræddersyet til én bestemt målgruppe, er Klingenberg Busrejser nået ud til mange flere kunder end før.

Klingenberg Busrejsers succes er et resultat af, at de turde satse på Facebook. Det er tydeligt, at den ældre generation har ét socialt medie som favorit, og det er netop Facebook, hvor de er meget aktive og elsker at finde inspiration og følge med i deres venners liv. Med målrettet annoncering når rejsebureauet derfor nemt og effektivt ud til rejseglade danskere i denne aldersgruppe. 

Peter Nygaard, ejer

Klingenberg Busrejser

Vi sælger flest rejser til den ældre generation, og vi er virkelig overraskede over, at vores målgruppe er så meget på Facebook.

Overraskelsen var lige så stor, da både likes og delinger gav en hel bølge af forespørgsler, kommentarer og nye følgere på vores Facebookside. Det understregede bare, hvor effektivt vi kan nå ud til potentielle kunder med vores Facebook annoncer.

Vi har fra start haft et godt og professionelt samarbejde med Søgemedier, hvor bl.a. Line er kommet med gode inputs og nye idéer til vores Facebook annoncering. Det har indtil nu været en positiv og spændende rejse, og de sociale medier er helt sikkert fremtiden for os, når det gælder god markedsføring.

Resultater

klik fra Facebookannoncer på 4 mdr.

nåede personer på 4 mdr. med Facebookannoncer

kr. pr. klik

Vibeke Bargfeldt

Salgschef

Jeg synes, det er imponerende, hvor effektivt vi kan ramme den lidt ældre målgruppe på Facebook. Det er en god indikator på, at denne aldersgruppe også er blevet yderst aktive på Facebook. Alene på én annonce nåede vi ud til over 20.000 relevante Facebookbrugere. Fordi målgruppens interesse for rejserne har været så stor, er priserne helt nede på omkring 1 krone per klik.

Vi har altså med Klingenberg Busrejser formået at nå ud til en snæver og skæv målgruppe for få midler. Det har givet dem mulighed for at kommunikere med potentielle kunder. Vi er sikre på at den gode stime, de er inde i, nok skal fortsætte.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet