Masser af omtale og henvendelser gennem Facebook

Sofus, ejer af SH Pavilloner, havde egentlig ikke de helt store forventninger til, hvad Facebook kunne gøre for netop deres forretning. Men Facebook viste sig dog at være en hel ny verden for SH Pavilloner, der i den grad kan mærke markedsføringens effekt på bundlinjen. 

Nye kunder finder inspiration på firmasiden og i annoncerne, og pludselig kommer der mange henvendelser fra nye kunder. Mange får øjnene op for havepavillonerne, og som Sofus selv siger, taler tallene for sig selv – Facebook virker også for vores branche! 

Sofus, ejer af SH Pavilloner

SH Pavilloner

Vi havde slet ikke forudset, at vi kunne få så meget trafik til hjemmesiden og positiv omtale, som vi har opnået gennem Facebook. Vi får henvendelser direkte på Facebook, via telefon og e-mail fra nye kunder, der gerne vil have en havepavillon, efter at de har fundet os på Facebook.

Det er jo fantastisk, at vi når ud til nye kunder, fordi vi er så synlige. Facebook er bestemt en kanal, vi fremadrettet prioriterer og ser yderligere potentiale i, da vi her kan inspirere nuværende og nye kunder.

Resultater

klik til hjemmeside på tre måneder

eksponeringer på tre måneder

i CTR

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet