Online annoncering giver stor tilgang af nye patienter

Specialtandlægecenter Vestjylland har kunne mærke tydelig forskel fra før samarbejdet med Søgemedier. Tidligere havde folk svært ved at finde dem, men med den rette markedsføring har de formået at øge kendskabsgraden til klinikken. Nu kommer patienterne ikke kun fra lokalområdet – men fra hele Jylland.

Grundlaget var en ny hjemmeside, hvorefter der blev koblet annoncering via både Google og Facebook på. Resultatet er en stor rækkevidde, samt en masse besøgende til hjemmesiden – og ikke nok med det, så giver det også tilgang af nye patienter.

Søren Povlsen, specialtandlæge

Tandlægecenter i Vestjylland

Før havde folk svært ved at finde os, og netop fordi vi er så specialiserede og har en snæver kundegruppe, bliver vi nødt til at være synlige på tværs af medier som Google og Facebook.

Vi er utrolig glade for samarbejdet og føler, at vi har fået opbygget en effektiv markedsføringsplan. Kendskabsgraden til os er blevet større gennem bl.a. branding på Facebook, og det har resulteret i en øget tilgang af patienter. Det bliver effektivt for os, når vi kan mærke, at vi bliver fundet via Facebook, og det bidrager til et øget patientflow. 

 

Resultater

hjemmeside der skaber tillid og er informativ

klik til hjemmesiden med Facebook-annoncering på 8 mdr.

nåede personer på 8 mdr. gennem Facebook-annoncering

Ruben Kornum

Erhvervsrådgiver

Min prioritet fra start var at skabe synlighed for Specialtandlægecenter Vestjylland. Og når potentielle patienter finder dem, så skal de ledes ind på en informativ og tillidsfuld hjemmeside. Det er et meget tillidsfuldt fag, og derfor er det også afgørende med billeder af de ansatte og en personlig relation.

Desuden har vi suppleret med geografisk specifik Facebook-annoncering. Her har vi opsat annoncer med de ansatte, så du ved, hvem du bliver mødt af på klinikken. Kombinationen af Google Ads og Facebook Ads har givet en øget tilgang i patienter – fordi Specialtandlægecentret nu er sat på landkortet.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet