Bugt med skadedyr og kryb gennem sæsonbetonet annoncering

Thomas fra X-Pest har fået samlet sin markedsføring ét sted og får nu mærkbart flere henvendelser og ordrer. Dette opnås med sæsonbetonede annoncer, så X-Pest får bugt med skadedyr og kryb i det nordjyske. Med Google Ads og Facebook annoncering, når Thomas som noget nyt mere ud til den private målgruppe – og områder han ikke nåede ud til tidligere.

De mange henvendelser er et tydeligt resultat af den rette markedsføringsform, men samtidig giver det også ro, fordi Thomas ikke længere behøver at overveje andre løsninger, og hans konsulenter er kun et opkald væk. 

Thomas, ejer

X-Pest

Jeg føler mig i trygge hænder hos Søgemedier, fordi der altid er hjælp at hente hos mine konsulenter. Jeg sad tidligere med markedsføringen selv, men nu er der kommet styr på det hele, og jeg har ét sted at rette alle mine spørgsmål til.

Jeg synes, at diverse statistikker og platforme kan være lidt langhårede, men så kommer min rådgiver Michael blot ud på et møde, og så gennemgår vi det sammen. Tidligere har jeg prøvet andre løsninger og markedsføringsformer, men det er først efter opstart ved Søgemedier, at jeg kan mærke, at det virker.

Resultater

klik til hjemmeside fra Facebook annoncer på 2 mdr.

nåede personer med Facebook annoncer på 2 mdr.

kr. i gennemsnitlig pris per klik (cpc) på Google Ads annoncer

Aske Warming

Google Ads specialist og koordinator

X-Pests annoncering via Google Ads og Facebook bliver løbende tilpasset årstiderne alt efter hvilke skadedyr, der hærger rundt om i de danske hjem. Og med en område- og geografisk bestemt målretning skaber vi relevante henvendelser til X-Pest fra et større geografisk område, end han dækkede tidligere.

Det har været afgørende, at X-Pest som skadedyrsbekæmper bliver fundet, når behovet opstår, og det opnår vi netop med Google Ads annoncerne. At Thomas oplever henvendelser på både Facebook, via hjemmesiden og telefonisk er super positivt, og bekræfter mig i, at det var godt, at vi valgte denne form for markedsføring.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet