Falke Markiser

SEO og Google AdWords


Besøg Falke Markiser

GOOGLE ER NEMT, KONKRET, HÅNDGRIBELIGT - OG SUPER EFFEKTIVT

Hos Falke Markiser har de taget springet fra trykte medier til online markedsføring med stor succes. For stadig at være synlige for det ældre kundesegment, annoncerer de fortsat i avisen. Men ellers har de i stor stil bevæget sig derhen, hvor hovedparten af deres kunder er - på Google og Facebook.

Med en professionel og indbydende hjemmeside, der er nem at finde blandt konkurrenternes på Google, har Falke Markiser ikke alene fået flere kunder i butikken og øget deres omsætning. De har også fået et bedre overblik over deres markedsføring, der nu er samlet under ét tag med én fast rådgiver.

Resultater


1

på søgeordet "Markiser" på Google i hele Danmark

163

klik på AdWords-annonce på en måned

5

eksperter tilknyttet på hver sit område

Konsulenten

udtaler

"Google er uden sammenligning den mest effektive markedsføringsplatform i dag. Både SEO og AdWords har som regel en rigtig god effekt og kan med fordel kombineres, som Falke Markiser har gjort det.

Det er enormt vigtigt, at SEO-arbejdet bliver gjort grundigt og ordentligt med en langsigtet tilgang. Ellers risikerer Google-placeringerne at falde lige så hurtigt, som de er steget. I Søgemediers SEO-afdeling arbejder vi hver dag på at sikre en stabil høj placering for vores kunder."

 

Katrine, SEM-konsulent hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Google, både SEO og AdWords, har gjort en stor forskel for os. Det er der, det sker – mange af vores kunder finder os den vej, og vi får stadig flere henvendelser fra vores hjemmeside. Vi har hele tiden styr på, hvordan vi er placeret på Google.

Vi går flere gange om ugen ind og tjekker vores placeringer, så vi er sikre på, at vi ligger i toppen på relevante søgeord. Det er nemt, håndgribeligt og konkret. I øjeblikket er vi ved at lave nye aftaler med Søgemedier omkring SEO, AdWords og Facebook for at sikre, at vi bliver ved med at være der, hvor vores kunder er."

Sandra, Falke Markiser

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top