Falke Markiser

Annoncering på Facebook


Besøg Falke Markiser

Effektivt målretningsværktøj

Facebook har et meget effektivt målretningsværktøj, som Falke Markiser anvender til deres annoncering. Ud fra kategorier som blandt andet geografi, alder og specifikke interesser som hus og have er det muligt at ramme den ønskede målgruppe - omkostningseffektivt. 

Facebook annoncerne giver desuden indsigt i, hvem der viser interesse for markiserne. Og det er nyttig viden i forhold til præcisering af markedsføringen. Falke Markiser er meget positive over for annonceformatet og bruger det som et primært supplement til trykte medier. Deres målgruppe holder nemlig også til på Facebook. 

Resultater


1.792

klik på annoncer

36.456

nåede personer i målgruppen

4

% CTR

Konsulenten

udtaler

Når jeg rådgiver Falke Markiser om deres Facebook annoncering, råder jeg dem til at fremhæve specifikke produkter, de ønsker at have fokus på. Med de seneste annoncer har vi fået skabt et stort kendskab til Pergolino markiserne hos en relevant målgruppe.

Vi har i kampagnen forsøgt at tale til danskernes behov for at sidde udendørs i al slags vejr. Det er netop, når vi forsøger at forstå målgruppens behov og ønsker, at vi rammer målrettet og effektivt. Og Sandras tilbagemeldinger om henvendelser fra Facebook, bekræfter os netop i, at det virker. Det er dejligt målbart!

 

Pernille, Facebook konsulent hos Søgemedier 

Kunden

udtaler

Vi havde ikke forestillet os, at Facebook annoncering var en mulighed, men vores Facebook konsulent, Pernille, vejledte os hele vejen. Vi ønskede at lade det komme an på en prøve for at se, hvad Facebook annoncer kunne gøre for os, og resultaterne taler for sig selv.

Kendskabet til vores Pergolino markiser er steget markant. På den seneste kampagne, vi har kørt, har vi fået rigtig mange henvendelser på specifikke tilbud og priser. Jamen jeg tror endda, at vi er oppe på 15 direkte henvendelser i indbakken fra Facebook. Samtidig har annoncerne vist sig at være både en kvalitetsstempling fra nuværende kunder og et sted, hvor vi kan yde god kundeservice.

Sandra, Falke Markiser

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top