Farvehuset Ikast

Google Adwords


Besøg

Farvehuset Ikast

Google Adwords har øget vores omsætning 

Google Adwords var ikke noget Farvehuset Ikast havde kendskab til, før de indledte samarbejdet med Søgemedier. Det har efterfølgende givet dem positive resultater på deres webshop.

"Vores salg er steget markant! Vi havde sat os et omsætningsmål, og vi blev positivt overraskede, da omsætningen var tredoblet i forhold til det ønskede resultat”, fortæller Lorentz fra Farvehuset Ikast. 

 

Resultater


52478

eksponeringer på én måned

21

procent stigning i antal klik

9

procent stigning i CTR

Konsulenten

udtaler

"Det er altafgørende, at en webshop kan findes på Google. Ellers løber konkurrenten med salget. Og da der er stor konkurrence på søgemaskinen, bør virksomheder have fokus på AdWords.  

Kampagnerne for Farvehuset Ikast har både givet mange konverteringer og visninger. Og det er jo netop det, en webshop ønsker at opnå med AdWords. De vil ligge øverst på Google! Hvor synlige de så skal være, bliver afgjort at det budget, de vælger at bruge. På den måde er kunden, et langt stykke hen ad vejen, selv herre over resultatet." 

 

Henrik, Google Adwords-konsulent

Kunden

udtaler

"I dag ved vi, at pengene til Google AdWords er givet godt ud! Vi kan nemlig tydeligt se, at der er sket noget, efter vi har fået fokus på annonceringen. Webshoppen har fået flere besøgende, og der er sket en markant stigning i omsætningen. Samarbejdet har derfor haft en stor værdi for os. 

Når man som os intet ved om udarbejdelsen af AdWords-annoncer, er det trygt at kunne ligge ansvaret over på en ekspert inden for området. Og Henrik ved, hvad han taler om. Han er samtidig god til at orientere os om resultater – bl.a. via rapporter."

Lorentz, Farvehuset Ikast

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top