Flex Lagerhotel

Google AdWords


Besøg Flex Lagerhotel I/S

GOOGLE ADWORDS GIVER FYLDTE DEPOTRUM 

For bare et år siden havde Michael fra Flex Lagerhotel næsten ingen depotrum udlejet. Men efter at have fået kigget deres markedsføring efter i krogene er det blandt andet blevet til en kontaktformular på hjemmesiden og fokus på Google AdWords. Tiltag der har medført, at Flex Lagerhotel har måtte udvide deres lagerplads for at kunne følge med efterspørgslen. 

Resultater


4

direkte henvendelser på hjemmesiden om ugen

9

lokale søgeord har givet +400 klik til siden

669

lokale og relevante klik til hjemmesiden

Konsulenten

udtaler

"Med Flex Lagerhotels beliggenhed i Herning har vores primære fokus været lokalt. Det har fra start været vigtigt, at vi valgte søgeord med fokus på Herning, så Flex Lagerhotel kunne etablere et solidt lokalt kendskab og på den måde få udlejet deres depotrum.

Desuden er hjemmesiden blevet opdateret med en kontaktformular, så folk nemt kan henvende sig efter, at de er blevet eksponeret af annoncerne. Det er fedt at se resultaterne, såsom 3-4 ugentlige henvendelser via kontaktformularen, og Google AdWords som den primære kanal til at generere besøgende til hjemmesiden".

 

Aske, AdWords konsulent hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Tidligere oplevede vi ikke megen efterspørgsel på vores lager og depotrum, men efter at Søgemedier er kommet ind over, oplever vi tydelige resultater. Vores rådgiver Michael har vejledt os om hvilken type markedsføring, der giver mening for os.

Jeg har måtte konstatere, at kombinationen af blandt andet AdWords og en opdateret hjemmeside med kontaktformular er en succes. Jeg har endda været nødt til at bygge nye rum for at følge med efterspørgslen, og de er også snart fyldt op. Vi har som noget nyt valgt kun at markedsføre os online. Det har givet pote og bekræftet os i, at det er den rette måde at markedsføre os på."

Michael, Flex Lagerhotel

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top