FOOD BY FRIIS

NY HJEMMESIDE


Besøg Food by Friis

HOLD DINE KUNDER OPDATERET MED EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Godt et halvt år efter Louise etablerede Food by Friis, der leverer mad til skoler, virksomheder og sammenkomster, fik hun Mathias, webudvikler hos Søgemedier, til at lave en professionel og tidssvarende hjemmeside til sin virksomhed.

Med et enkelt, farverigt og indbydende design fungerer hjemmesiden som et online visitkort, der gør det nemt for både nye og gamle kunder at danne sig et overblik over Louises varierende menuer. For at gøre kommunikationen på hjemmesiden letforståelig og ”Google-venlig” fik Louise desuden hjælp fra en af Søgemediers tekstforfattere.

Det samlede resultat er en moderne hjemmeside, som Louise planlægger at bruge endnu mere aktivt i fremtiden.

Resultater


Professionel og tidssvarende hjemmeside
Nem og enkel opdatering af hjemmesiden
Konstant synlighed og tilgængelighed

Webudvikleren

udtaler

"Jeg havde to overordnede mål med hjemmesiden til Food by Friis. For det første skulle den have et flot og indbydende design, der var personligt og enkelt på samme tid. Det er vigtigere end nogensinde før, at ens hjemmeside skiller sig ud og fremstår professionel og troværdig. For det andet fokuserede jeg på at gøre hjemmesiden nem at bruge – ikke bare for virksomheden selv, men også for deres kunder."

 

Mathias, frondend-udvikler hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Jeg valgte at få en hjemmeside ret hurtigt, fordi jeg – som de fleste andre – selv bruger nettet og Google, når jeg skal vælge, hvem jeg kontakter. Det var derfor vigtigt for mig, at mine kunder også kunne finde mig der.

Vi bruger vores hjemmeside til at oplyse vores kunder om vores menuer, som vi løbende ændrer. Det gør det nemt for os at holde vores kunder opdateret og nemt for vores kunder at følge med. På den måde er vi hele tiden synlige og tilgængelige."

Louise, Food by Friis

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top