Webshop opnår salg på tværs af kanaler

Webshoppen Bjergkaeden.dk sælger udstyr til friluftsliv, rejser og fritid. For at få mest mulig disponering er det altafgørende, at webshoppen markedsføres på tværs af kanaler. Som Henrik fra Bjergkæden selv siger, så er Google platformen, hvor man skal findes, og det bliver han også. Strategien for webshoppen er en kombination af Google Shopping, remarketing, displayannoncering og søgenetværket. 

Senest har også dynamisk annoncering på Facebook (DPA) givet masser af salg på webshoppen. For en webshop er netop remarketing, dynamiske annoncer og Google Shopping vigtige redskaber til at skabe salg på webshoppen.

Henrik

Bjergkæden

Vi har tidligere haft andre bureauer til at varetage vores Google Ads, men da Søgemedier tog over på annonceringsdelen fra 2018 – kunne vi for alvor mærke forskel på webshoppen. Fra dag 1 steg salget, og vi oplevede en betydelig stigning i vores omsætning. De gode resultater skyldes bl.a. et solidt fokus på bestemte mærker og en online indsats på tværs af kanaler.

Senest er også Facebook kommet til. Vi har en ROAS på 15,5 % på vores Facebook annoncering, så vi har rigtig kunne mærke, hvordan de dynamiske annoncer på Facebook har bidraget til salget på vores webshop.

Resultater

stigning i omsætning på webshoppen

stigning i antal transkationer

stigning i konverteringsraten

Aske Warming

Google Ads specialist og koordinator

Vi kan se, at det oftest er tilbagevendende brugere, der foretager køb på en webshop. Og måden vi får brugerne tilbage til webshoppen på er med en solid remarketingindsats på både Google og Facebook. Vi har desuden lagt en stor indsats på Google Shopping, som også er der de fleste transaktioner kommer gennem.

På Facebook fungerer det vildt godt med dynamiske annoncer. Her bliver folk eksponeret for annoncer med produkter, de allerede har set på webshoppen eller de mest populære produkter i shoppens katalog. Det er en effektiv måde at overbevise slutbrugeren om at foretage et køb, da du eksempelvis kan fremhæve dine fordele og betingelser på shoppen.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet