Rådgivning, samt annoncering på Google og Facebook, skaber kæmpe vækst

Kenneth, der er indehaver af K.P. Multiservice, havde aldrig drømt om, at han skulle gå fra at være alene i 2018, til 5 ansatte i 2019. Han er ikke i tvivl: rådgivning og annoncering på Google og Facebook har æren.

Som selvstændig fandt Kenneth det enormt svært at stå alene med alle de store beslutninger. Hvad var bedst ift. markedsføring for en virksomhed som hans, der tilbyder stort set alt inden for udsmykning og vedligeholde af grønne arealer og huse? Sammen med vores rådgiver Eva lagde han en markedsføringsplan, som gav tryghed og ro i maven.

Jf. planen fanger Kenneth nu med Google Ads alle potentielle kunder i nærområdet, der viser interesse for de services, han tilbyder. Efter de har klikket på annoncen og set hans hjemmeside, eksponeres de for flotte bannerannoncer med eksempler på hans arbejde, andre steder på internettet. Facebookannoncerne samler op med sæsonaktuelle kampagner – og dét er en cocktail, der har givet Kenneth en eksplosiv omsætning.

Men Kenneth bruger også annonceringen til at spare penge hos sine leverandører. Forud for en kampagne forhandler han nemlig materialer hjem med særligt gode mængderabatter.

Kenneth Møller Pedersen Levesen

K.P. Multiservice

Når man er selvstændig, står man alene med ALT. Det er hårdt og har givet mig mange søvnløse nætter! I Eva har jeg fundet en professionel rådgiver, der ved, hvad hun taler om og altid hjælper mig med næste skridt. Det giver overblik, ro i maven og sparer mig for rigtig meget tid.

Ift. Google Ads har Marc været min sparringshelt helt fra start. Han er fantastisk til at omdanne mine ønsker til konkrete annoncer, der virker. Marc har bevist for mig igen og igen, at det virker, og jeg har 100% tiltro til, at han leverer de bedst mulige resultater for mig.

Facebookannonceringen har overrasket mig enormt positivt. Selvom billederne til Facebookannoncerne kommer fra mig, bliver de sat sammen med en tekst og giver et enormt professionelt udtryk, jeg ikke selv har set eller hørt om før.

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi regnet med så meget vækst. Det kræver mod at kaste sig ud i sådan et stort markedsføringsprojekt, men det har været det hele værd. Det er helt vildt! Jeg er målløs.

Resultater

stigning i omsætning på 2 år (estimeret)

klik på Facebook-annoncer på 1 år

klik på Google-annoncer det første halve år af 2019

Marc Ahrendsen

Google Ads konsulent

Kenneth er meget proaktiv og god til at komme med inputs, som i dagligdagen har hjulpet mig med at få hans annoncering på Google til at performe bedst muligt.

Kenneths resultater, og rejse fra enkeltmandsvirksomhed til nu, er et rigtig godt eksempel på, hvad et tæt samarbejde kan skabe, når begge parter er engagerede. Det er en rejse, som jeg er stolt af at være en del af.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet