Tines drøm gik i opfyldelse - med hjælp fra Google Ads

Tine drømte om at sælge økologiske og bæredygtige produkter online. En drøm, der for alvor startede i oktober 2017 med etableringen af webshoppen: økofamilien.dk.

Efter få måneder indgik hun et samarbejde med Søgemedier, med formålet at udbrede budskabet om bæredygtig livsstil og de unikke produkter. Markedsføringen bestod i første omgang af synlighed på Google i form af SEO og Google Ads. Senere kom også Facebook til.

Kort efter samarbejdets start mærkede Tine en markant forskel i antallet af ordrer fra Google Ads annoncerne. Pludselig var der mindst tre pakker at sende afsted hver eneste dag og derfra var det en ren sneboldeffekt, særligt da SEO-arbejdet også begyndte at give gode organiske placeringer. Præcis et år efter etablering af webshoppen kunne Tine sige sit normale job op og arbejde med økofamilien.dk på fuldtid.

I efteråret 2019 afsender Tine i gennemsnit 50 pakker dagligt - nogle dage endda helt op til 150! Hun har fået så travlt, at hun har en praktikant til at hjælpe, samt en ny medarbejder på vej. Og tallene understøtter det. Tines ROAS ("Return On Ad Spend" - altså hvor mange gange hun får pengene igen pr. annoncekrone hun bruger) er forbedret fra omkring 3 ved samarbejdets opstart, til et gennemsnit på 5 - og i august 2019 hele 7,46.

Drømmen er for alvor gået i opfyldelse. Tine når ud til flere og flere med budskabet om øget fokus på klimaet, og med hvert solgt produkt bidrager hun til en mere grøn og bæredygtig verden.

Tine Porse, Indehaver

Økofamilien

Da Peter fra Søgemedier startede mine Google Ads annoncer var det som om der blev trykket på en knap. Fra den ene dag til den anden kom der et kæmpe boost i salget. Det har lagt en utrolig god bund, som gradvist er løftet højere og højere op.

Særligt samarbejdet med Peter om Google Ads har været super godt. Peter er meget proaktiv, og vi har en kontinuerlig god dialog om nye tiltag. Den bund han sikrer mig gør, at jeg bare kan ”bygge ovenpå” og fokusere på de ting, jeg synes er sjove - at finde nye og spændende plastfrie alternativer, at dele min viden og nyhederne på de sociale medier og at skrive blogindlæg og nyhedsbreve. 

Det er jo en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse, at kunne leve af min passion. Det, der driver mig, er at skabe et større fokus på vores klima og bidrage til en mere grøn og bæredygtig verden – og det føler jeg for alvor, jeg kan med Peters og Søgemediers hjælp.

Resultater

stigning i omsætning pr. måned fra start til nu

af trafikken på hjemmesiden kommer via Google Ads og SEO (i 2019)

gennemsnitlig ROAS

Peter Geil Larsen

Google Ads konsulent

Samarbejdet med Tine fungerer super godt. Tine har selv en stor teknisk forståelse, som kun har udviklet sig via samarbejdet med os. Det gør, at hele webshoppen grundlæggende er godt bygget op og at hun formår at skrive knaldgode tekster dertil – og det skaber det bedste grundlag for både SEO og Google Ads.

Tine har forståelsen for, at det er et gensidigt samarbejde, hvor hun stoler på, at vi har bolden og gør de ting, vi skal, og samtidig lytter hun til vores råd til forbedringer og bidrager med alt, hvad hun kan. På den måde løfter vi markedsføringen sammen og det er helt sikkert også årsag til hendes succes.

Det er en sand fornøjelse at være en del af Tines væksteventyr og se hendes webshop vokse fra et hobbyprojekt til en fuldtidsbeskæftigelse, der rent faktisk gør en forskel i verden.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet