Annoncer, der sælger fjernstyrede biler og modeltog

RC kongen tilbyder alt inden for fjernstyrede biler og modeltog – online og i en fysisk butik i Søndersø. Virksomheden så dagens lys i 2012 og de første mange år prøvede ejeren Kim selv at lave markedsføring på Facebook og med Google Ads.

I efteråret 2018 besluttede han imidlertid, at økonomien nu kunne bære at få en professionel samarbejdspartner til at stå for markedsføringen. Derfor indgik han et samarbejde med Søgemedier om hhv. rådgivning, Google Ads og Facebook Ads.

Med det samme kunne Kim mærke en forskel og oplevede tydelige resultater og hver måned forbedres omsætningen markant, sammenlignet med samme måned året forinden. Selvom der er tale om nicheprodukter, er der stor konkurrence om de potentielle kunder, og vi har derfor arbejdet aktivt med kunderejsen og fået Google og Facebook til at spille sammen som remarketing-kanaler.

Kim Bendiksen, Indehaver

RC Kongen

Jeg er enormt glad for samarbejdet med Søgemedier. De har skabt hurtige og tydelige resultater for os og givet os kontakt til mange nye kunder, som kommer igen og igen.

Al kommunikation er altid simpel. Det foregår direkte med deres specialister, som altid er enormt hurtige til at besvare vores henvendelser og meget proaktive i deres tilgang til vores markedsføring.

Resultater

stigning i samlet online omsætning i maj 2019, sammenlignet med året før

gns. ROAS i Google Ads i september måned 2019

gns. ROAS i Facebook Ads januar-oktober 2019

Aske Warming

Google Ads specialist og koordinator

På trods af, at RC produkter falder i den kategori man vil kalde niche e-handel, så er konkurrencen hård og de spillere, der er på markedet, vægter alle deres online markedsføring højt.

Vi har derfor lavet et set-up til RC Kongen, hvor vi arbejder med mange lag i annonceringen på Google. Vi arbejder med flere af Googles Smart kampagner og vægter dynamisk remarketing højt, for at gøre annonceringen 1-1 i det omfang, det er muligt.

Understøttet af Google Ads’ maskinlæring og en omfattende struktur, der forsøger at modellere købsstien, lykkedes vi med at skabe meromsætning på deres webshop og fysiske kunder i butikken.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet