Google Ads og Facebook annoncering giver travlhed i køkkenet

Efter at Tapas Amor har skiftet deres tidligere dealtilbud ud med bl.a. målrettet Google Ads og Facebook annoncering vælter ordrerne ind. Tapas Amor har oplevet en stigning på 60 % i omsætningen de første 3 mdr. og må nu løbe ekstra stærkt i køkkenet.

Med både Google Ads, Facebook, SEO, nyhedsbreve og nu en ny webshop i sigte, bliver markedsføringen strømlinet og designet med en spanskinspireret rød tråd på tværs af alle kanaler.

Yasin

Tapas Amor

Vores markedsføring har skabt så konkrete resultater, at vi omsætningsmæssigt ligger, hvor vi ønsker, og virkelig har fået travlt i køkkenet. Vi har oplevet en kæmpe fremgang på bare de første 3 mdr. og har øget vores salg med hele 60 %.

Jeg har sågar kunne fravælge dealtilbudssiderne, da vi får så mange ordrer gennem vores Facebook annoncering og Google Ads hos Søgemedier. Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet, ikke mindst grundet resultaterne, men også da mine konsulenter i huset altid lytter til mine ideer og ønsker, og supplerer med deres viden, så mine kampagner bliver så effektive som muligt

Resultater

gange annoncekroner igen på Google Ads

besøgende via Google Ads på 3 mdr.

ordrer online på 3 mdr.

Aske Warming

Google Ads specialist og koordinator

Med Tapas Amor har vi fundet et hul i markedet. Med specifikke søgeord knyttet til tapas, brander vi Tapas Amor på hele Sjælland og slår på deres kvalitet og lidt anderledes madkoncept.

For hver krone Tapas Amor annoncerer for med Google Ads, får de pengene 32 gange igen. Det er helt vildt, og virkelig til at forholde sig til som restaurantejer. De mange besøgende på hjemmesiden bliver til fyldte indkøbskurve, og med flere hundrede ordrer med mange kuverter i hver – ja så har vi sørget for, at de skal løbe stærkt i køkkenet.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet