Relevant Google Ads-kampagne giver øget interesse for Vagabond Tours' ture

Susanne, fra Vagabond Tours, indgik samarbejdet med Søgemedier for selv at kunne fokusere på det, de laver - nemlig at udvikle vandreture.

Da Kasper fra Søgemedier skulle optimere Vagabond Tours' Google Ads-kampagne var nøgleordet relevans. Resultaterne taler for sig selv. Annoncen har givet mange flere besøgende til Vagabond Tours' hjemmeside og rammer samtidig en målgruppe, der er interesseret i de spændende vandreture. 

Susanne

Vagabond Tours

Vi har fået optimeret vores Google Ads-kampagne, så vi får mere synlighed, og det giver os mange flere besøgende til hjemmesiden. Når man kom fra ikke at gøre så meget inden for markedsføring, gør det en stor forskel for os pludselig at være mere synlige.

Vi modtager jævnligt statistikker, som vi tager en snak med Kasper om, så vi løbende kan følge med i den spændende udvikling.

Resultater

annonceklik på en måned

eksponeringer på en måned

stigning i CTR

Kasper Mechlenborg Olesen

Google Ads konsulent

Da vi overtog Google Ads for Vagabond Tours, var det afgørende, at vi fik lavet deres målretning relevant og præcis.

Strategien blev fokuseret omkring at finde de helt rigtige søgeord og ramme brugerne det rigtige sted i deres købsproces. Med det samme oplevede vi en stor stigning i antal klik til hjemmesiden, der tydeligt viser, hvordan målgruppen bliver ramt af annoncens budskab.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet