Salg af sneglehegn og græskanter er steget markant

For lidt over et år siden indgik Lyngeshop.dk samarbejde med Søgemedier omkring Google Ads. Tidligere har Kim Lynge, ejer af Lyngeshop.dk, benyttet andre bureauer og dyre løsninger. Dog uden de ønskede resultater.

En kombination af Google Ads og displayannoncer har efterladt sig tydelige spor salgsmæssigt for Lyngeshop.dk. Med deres Google Ads oplever webshoppen nu en høj efterspørgsel på nicheprodukter som sneglehegn og græskanter. Annonceringsomkostningerne er faldet og salget er steget, så Kim er ganske godt tilfreds.

Kim, ejer Lyngeshop.dk

Lyngeshop.dk

Tidligere har vi benyttet andre bureauer, men det er først med vores Google Ads løsning ved Søgemedier, at vi har kunne mærke forskel. Vi har det seneste år set en markant stigning i konverteringer, og vi har solgt meget mere, samtidig med at vores annonceringsbudget er mindsket.

Vi har fået yderligere fokus på nicheområder som netop sneglehegn og græskanter, og vi har oplevet forbedrede resultater på alle områder. Omkring 30% af vores besøgende på hjemmesiden finder os direkte via Google Ads, og mange af disse besøgende bliver til direkte salg.

Resultater

CTR på AdWords annoncer

i ROAS (hvor mange gange annoncekronerne er tjent hjem)

klik på et år gennem AdWords annoncering

Christian B. Andersen

Google Ads teamleder

Med Lyngeshop.dk har vores strategi været at blive fundet hos de haveinteresserede, der har søgt på bl.a. græskanter og sneglehegn. Vi har arbejdet på en øget indsats på søgenetværket, hvor vi især har fokus på remarketing, budjusteringer ift. enheder samt en omrokering af dagsbudgettet.

Vi har opnået en ROAS (Return On Ad Spend) på 14, hvilket er en forbedring på 100%, siden vi overtog kampagnen med en dengang ROAS på 7. Vi har med den rette strategi og nogle helt rigtige søgeord, gjort Google Ads kontoen endnu mere rentabel for kunden, og vi formår virkelig at ramme den ønskede målgruppe. Vores mål er altid at minimere omkostninger og øge salg – og det må siges at være lykkedes med Lyngeshop.dk.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet