GSC Anlæg

Rådgivning


Besøg GSC Anlæg

Tæt samarbejde giver tryghed og masser af kundehenvendelser

GSC Anlæg ønsker at bruge deres krudt på egne arbejdsområder. Derfor har de i hele 8 år haft Lene, erhvervsrådgiver hos Søgemedier, med på sidelinjen til at have overblikket over deres markedsføring. Det er blevet til et yderst velfungerende og tæt samarbejde, hvor Lene rådgiver og guider kunden hele vejen gennem junglen af online markedsføring.

Med anbefaling fra deres rådgiver afprøvede GSC Anlæg senest Facebook annoncering med overraskende stor succes. Det viser sig, at folk er vilde med havearbejde og -maskiner på Facebook. 

Resultater


1

rådgiver
Masser af direkte henvendelser på annoncer

542

klik på annoncer

Rådgiveren

udtaler

"Jeg har overblikket over GSC Anlægs markedsføring og rådgiver dem løbende til at anvende forskellige markedsføringstiltag. Når Grith selv siger, at de med deres Facebook annoncer mærker en stor efterspørgsel på konkrete produkter, bliver jeg bekræftet i, at vi følger den rette strategi.

Da jeg har rådgivet GSC Anlæg i 8 år, har vi også måtte omstille os løbende. Forbrugernes behov og adfærd ændrer sig, og derfor vurderer jeg hele tiden hvilke tiltag og platforme, der giver GSC Anlæg mest mulig værdi. En overskuelig og professionel hjemmeside var en af vores første prioriteter, men lige nu har vi flyttet fokus til blandt andet sociale medier". 

Lene, erhvervsrådgiver hos Søgemedier A/S 

Kunden

udtaler

"Når vores rådgiver Lene er forbi os, gennemgår vi vores markedsføring, så vi igen er opdaterede. Lene rådede os senest til at afprøve Facebook annoncering, hvilket vi dog var noget skeptiske omkring. Men hold da op nogle resultater. Vores annoncer om hækklipning har givet os en mærkbar stigning i antallet af henvendelser på netop denne ydelse. Vi får sågar bookinger på hækklipning et helt år frem i kalenderen. Kendskabet til vores lidt skæve produkter bliver virkelig øget, og vi får masser af positiv respons fra nuværende og nye kunder.

Vi har desuden adgang til Søgemediers mange markedsføringskonsulenter. Lige meget hvem vi taler med i huset, er det tydeligt, at de er eksperter og ved, hvad de taler om. Det giver mig en tryghed, at jeg har nogen at gå til". 

Grith, GSC Anlæg

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top