Hansen & Christiansen

Google AdWords


Besøg Hansen & Christiansen

Lokal synlighed ender i ordrer

Efter at tømrerfirmaet Hansen & Christiansen er startet op med Google AdWords og Google My Business, får de minimum et ugentligt opkald fra en interesseret kunde, der endda som oftest ender med et spændende job. Annonceringen er lokalt forankret og sat op for at give mest mulig synlighed - og synlig er Hansen & Christiansen netop blevet. 

Det er super nemt at forholde sig til og målbart, når vores markedsføringskroner forvandles til reelle ordrer, udtaler Martin, indehaver af Hansen & Christiansen.

Resultater


1

ny kunde om ugen grundet AdWords

2

i gns. position på Google

258

har fundet virksomheden gennem Google My Business på 3 mdr.

Rådgiveren

udtaler

"Hansen & Christiansen er et godt eksempel på, at man sagtens kan starte blødt ud med med mængden af markedsføringskanaler. Vi vurderede, at Google AdWords og Google My Business kunne give dem den ønskede lokale synlighed fra start.

Vi har derudover valgt et meget lokalt fokus og sat fængende og relevante annoncer op ud fra det. At Martin kan mærke en forskel i forhold til opkald, udarbejdede tilbud samt ordrer er jo et klart signal om, at vi har ramt noget rigtigt."

Shaun, erhvervsrådgiver hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Jeg har jo bare måtte erkende, at vores annoncering virker. Vi får i snit 1 ny kunde hver uge via vores AdWords annoncering. De mange nye henvendelser på konkrete tilbud må jo alt andet lige være et klart signal om, at vi er blevet synlige i lokalområdet, når potentielle kunder finder os gennem deres Google søgninger.

Inden for vores branche ringer folk ofte for at indhente tilbud og sammenligne priser, men det er tydeligt, at de mange henvendelser vi får, som oftest bliver til et job. Det er nemt for os at forholde os til, når vores markedsføringskroner bliver forvandlet til reelle ordrer." 

Martin, Hansen & Christiansen

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Udfyld nedenstående felter, og du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.


JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk

Top