Hovedstadens Låseservice

Rådgivning


Besøg Hovedstadens Låseservice

FORANDRING OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING SKABER RESULTATER

Overgangen fra trykte medier til nettet – fra tryghed til forandring og udvikling – er for mange virksomheder en grænseoverskridende proces. Torben fra Hovedstadens Låseservice tog alligevel springet og opsagde telefonbøgerne for i stedet at markedsføre sig på Google.

Det har vist sig at være en god beslutning. I kraft af sit samarbejde med Søgemedier kan Torben nu se sin virksomhed placeret øverst på Google på relevante søgeord i København og omegn. Hovedstadens Låseservice er med andre ord lige der, hvor 9 ud af 10 danskerne finder deres leverandør.

Med Søgemediers hjælp har Hovedstadens Låseservice halveret sit annoncebudget, fået en mere tidssvarende markedsføring og øget sin omsætning.

Resultater


50

procent reducering i annoncebudget

1

Første side på Google på relevante søgeord

1

rådgiver

Rådgiveren

udtaler

"Hovedstadens Låseservice er et godt eksempel på, hvor langt man kan komme, hvis man er modig nok til tage springet fra trykte medier til online markedsføring.

Torben og jeg har i fællesskab arbejdet på at skabe en konsistent linje i Hovedstadens Låseservice' markedsføring. Vi har produceret en professionel, mobilvenlig hjemmeside og sørget for, at den er synlig på Google. Samtidig har vi halveret Torbens annoncebudget ved at skære overflødig markedsføring fra. Kort sagt får han i dag langt mere for mindre."

 

Bo, erhvervsrådgiver hos Søgemedier

Kunden

udtaler

”Min største skræk var at slippe telefonbøgerne – dem har man jo kendt i 100 år. Men omlægningen har været smertefri. 

Søgemedier har nogle statistiske værktøjer, som har hjulpet mig med at finde ud af, hvorfra og på hvilke områder mine kunder kontakter mig. Det giver mig et overblik over, hvordan jeg skal prioritere mine ressourcer i forretningen. 

Når der er sælgere, der ringer om markedsføring, henviser jeg bare til min personlige rådgiver hos Søgemedier, Bo. Det er en enormt stor lettelse for mig i min hverdag, fordi det sparer mig tid og ressourcer.”

Torben, Hovedstadens Låseservice

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top