Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Google AdWords & SEO


Besøg Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

LOKALE OG SÆSONBETONEDE SØGNINGER GIVER NYE HENVENDELSER

Efter opstart af samarbejde med Søgemedier har Jydsk Skadedyrsbekæmpelse samlet deres SEO, AdWords, Google My Business og Facebook ét sted og opnået en billigere samlet løsning end tidligere. 

Jydsk Skadedyrsbekæmpelse oplever løbende nye henvendelser, der er et resultat af deres prioritering af AdWords og SEO. De har bl.a. side 1 placeringer på ordene skadedyrsbekæmpelse og rottebekæmpelse i byer som Skanderborg, Aarhus, Silkeborg, Randers med flere. 

Resultater


6

% CTR

6671

antal klik gennem AdWords på et år
Side 1 placeringer på skadedyrsbekæmpelse og rottebekæmpelse lokalt

Konsulenten

udtaler

"Jydsk Skadedyrsbekæmpelse er et klassisk eksempel på, at vi skaber synlighed ved at optimere på AdWords annoncerne løbende. Inden for denne branche er vi nødt til at tage højde for skiftende sæsoner og søgeadfærd. Den sæsonbestemte søgeadfærd gør, at vi tilpasser annonceringen efter netop skadedyr, insekter og fugle i bestemte perioder.

På Google har Jydsk Skadedyrsbekæmpelse som ønsket opnået side 1 placeringer på deres kerneydelser. Side 1 placeringerne ses på tværs af de byer, hvor konkurrencen inden for de lokale søgninger er størst. Geografisk høje rangeringer er afgørende for en virksomhed som Jydsk Skadedyrsbekæmpelse, da de trods et bredt geografisk fokus bør blive fundet på deres lokaliteter".  

Katrine, SEO konsulent hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Tidligere annoncerede vi i Lokalbladet, men vi har fået øjnene op for, at det er online folk finder os. Så vi gik ind i samarbejdet med Søgemedier med ønsket om at tiltrække kunder den vej. Det skulle vise sig at lykkedes, da vi nu bliver fundet online gennem vores SEO, AdWords og Google My Business løsninger. 

I bestemte perioder og sæsoner kan vi mærke forskel på efterspørgslen og antal af henvendelser, da vi bliver fundet på de rigtige søgeord, når erhverv og private søger en skadedyrsbekæmper". 

Michael Jacobsen, Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top