JYSK KRANVIKAR SERVICE

RÅDGIVNING


BESØG JYSK KRANVIKAR SERVICE

RÅDGIVNING GIVER TRYGHED & OVERBLIK 

Gennem rådgivningsaftalen hos Søgemedier har Jan, ejer af Jysk Kranvikar Service, fået overblik over sin markedsføring. Radioreklamer og ugennemsigtige løsninger fra tidligere er stoppet, og nu fokuseres der blandt andet på Google AdWords.

En stor tidsbesparelse og mere effektiv markedsføring er blot nogle af de resultater, Jysk Kranvikar Service har opnået ved at have deres rådgiver Anders med på sidelinjen. 

Resultater


1

rådgiver der står for kontakten
Øget tryghed og overblik
Færre kanaler men flere synlige resultater

Rådgiveren

udtaler

"Jysk Kranvikar Service er et klassisk eksempel på, hvordan man som ejer af en virksomhed kan blive væk i junglen af markedsføringstiltag. Tidligere var de tilstede mange steder, men uden synlig effekt.

Som Jan så fint siger det, slipper han for alt bøvlet med markedsføring. Min rolle som professionel rådgiver er at have overblik på Jans vegne og vejlede ham i hvilke kanaler, der giver mening for netop Jysk Kranvikar Services markedsføring."

 

Anders, erhvervsrådgiver hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Med vores rådgivningsaftale hos Søgemedier føler vi virkelig, at vi får en god behandling, og Anders vejleder mig om de uoverskueligt mange markedsføringsmuligheder. Sammen diskuterer vi mulighederne samt har en god dialog, som jeg sætter stor pris på.

Jeg har tillid til, at Anders varetager Jysk Kranvikar Services interesse, og derfor stiller jeg også diverse sælgere videre til min rådgiver, da jeg ved, at han håndterer dem professionelt. Tidligere sagde jeg ja til at afprøve en masse forskelligt, der ikke gav resultater, men i dag er vores markedsføring fokuseret, og vi er tilstede, hvor markedet kræver det – online. Radioreklamerne er for eksempel droppet og skiftet ud med Google AdWords og Google My Business."

 

Jan, Jysk Kranvikar Service

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top