Kjæhr & Trillingsgaard

NY HJEMMESIDE


Besøg
Kjæhr & Trillingsgaard

ALT ANDET END EN STANDARDHJEMMESIDE

Da Kjæhr & Trillingsgaard besluttede sig for at få en ny hjemmeside, var det med et ønske om at gøre den mobiltilpasset, brugervenlig og langt mere tidssvarende i designet. Hjemmesiden skulle afspejle, hvem de er som virksomhed, og så skulle den ikke ligne alle andres. 

Marie Hyldig, projektsupport og sikkerhedskoordinator hos Kjær & Trillingsgaard, var tovholder på hjemmesideprojektet fra start til slut. En opgave, hun ikke ville have været foruden. ”Det er faktisk et rigtig stort arbejde at lave en hjemmeside. Der skal tages mange beslutninger, og man bruger tid på at rette til. Heldigvis endte vi ud med et resultat, som vi var 100 % tilfredse med!”, fortæller en stolt Marie.  

Resultater


Brugervenlig og mobiltilpasset hjemmeside
Et mere tidssvarende hjemmeside-design
Øget trafik på hjemmesiden

Webudvikleren

udtaler

"Det er altid en større udfordring at implementere en hjemmeside, når kunden kommer med en masse visioner og ønsker – som det var tilfældet med Kjæhr & Trillingsgaard. Det betyder jo, at processen typisk bliver lidt længere. Omvendt ved vi så også, at hjemmesiden ender med at blive, lige som kunden havde drømt om. Og det er der da en kæmpe tilfredsstillelse i."

 

Henrik, frontend-udvikler hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Vi kom med en masse idéer til at starte med, og det samme gjorde designeren. Hun var åben over for vores input, men hun var samtidig ikke bleg for at sige sin mening”, forklarer Marie om den indledende designfase.

"Vores hjemmeside er alt andet end en standardløsning. Derfor er konsulenterne hos Søgemedier måske også blevet sat lidt ekstra på arbejde. Men de har taget det virkeligt pænt”, understreger Marie, der altid er blevet mødt med åbenhed og hver gang oplevede hurtig respons fra sin webansvarlige.

Marie Hyldig, Kjær & Trillingsgaard

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top