Lyngeshop.dk

Google AdWords


Besøg Lyngeshop.dk

Salg af sneglehegn og græskanter er steget markant

For lidt over et år siden indgik Lyngeshop.dk samarbejde med Søgemedier omkring AdWords annoncering. Tidligere har Kim Lynge, ejer af Lyngeshop.dk, benyttet andre bureauer og dyre løsninger. Dog uden de ønskede resultater. 

En kombination af Google AdWords annoncer og displayannoncer har efterladt sig tydelige spor salgsmæssigt for Lyngeshop.dk. Med deres AdWords annoncering oplever webshoppen nu en høj efterspørgsel på nicheprodukter som sneglehegn og græskanter. Annonceringsomkostningerne er faldet og salget er steget, så Kim er ganske godt tilfreds. 

Resultater


14

% CTR på AdWords annoncer

14

ROAS (hvor mange gange annoncekronerne er tjent hjem)

13266

klik på et år gennem AdWords annoncering

Konsulenten

udtaler

"Med Lyngeshop.dk har vores strategi været at blive fundet hos de haveinteresserede, der har søgt på bl.a. græskanter og sneglehegn. Vi har arbejdet på en øget indsats på søgenetværket, hvor vi især har fokus på remarketing, budjusteringer ift. enheder samt en omrokering af dagsbudgettet.

Vi har opnået en ROAS (Return On Ad Spend) på 14, hvilket er en forbedring på 100%, siden vi overtog kampagnen med en dengang ROAS på 7. Vi har med den rette strategi og nogle helt rigtige søgeord, gjort AdWords kontoen endnu mere rentabel for kunden, og vi formår virkelig at ramme den ønskede målgruppe. Vores mål er altid at minimere omkostninger og øge salg – og det må siges at være lykkedes med Lyngeshop.dk."

Christian, AdWords konsulent hos Søgemedier 

Kunden

udtaler

"Tidligere har vi benyttet andre bureauer, men det er først med vores AdWords løsning ved Søgemedier, at vi har kunne mærke forskel. Vi har det seneste år set en markant stigning i konverteringer, og vi har solgt meget mere, samtidig med at vores annonceringsbudget er mindsket.

Vi har fået yderligere fokus på nicheområder som netop sneglehegn og græskanter, og vi har oplevet forbedrede resultater på alle områder. Omkring 30% af vores besøgende på hjemmesiden finder os direkte via AdWords, og mange af disse besøgende bliver til direkte salg."

Kim, ejer Lyngeshop.dk

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top