Malerfirma Emmering

Rådgivning & Google AdWords


Besøg Malerfirma Emmering

En nemmere hverdag med en markedsføringsrådgiver på sidelinjen

Samarbejdet med rådgiver Peter Vestmark og Søgemedier gør hverdagen nemmere for Lars fra Malerfirma Emmering, og derfor kører samarbejdet nu også på 8. år. Lars fra Malerfirma Emmering lægger sammen med deres rådgiver en markedsføringplan for hvert år, så de sikrer, at de er synlige de rigtige steder.

Malerfirma Emmering er et klassisk eksempel på, at en meget konkret markedsføringsplan med udvalgte platforme giver øget efterspørgsel på konkrete malertilbud i lokalområdet. 

Resultater


1

rådgiver i 8 år

716

potentielle kunder har fundet deres Google My Business på 1 år

48

% af den samlede hjemmesidetrafik kommer fra AdWords

Rådgiveren

udtaler

"Malerfirma Emmering brugte tidligere en del krudt på Krak og De Gule Sider - dog uden effekt. I stedet har vi gennem de sidste 8 år fokuseret Malerfirmaet Emmerings markedsføring omkring nogle få online platforme, der giver dem mest mulig værdi for pengene.

At alene 48 % af de besøgende på hjemmesiden kommer fra AdWords annoncering, bekræfter os i, at de bliver fundet på de relevante søgninger såsom maler, malerarbejde, tapetsering og træbeskyttelse."

Peter Vestmark, erhvervsrådgiver hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Jeg har haft Peter Vestmark som rådgiver i 8 år. Han gør min hverdag nemmere, da jeg ikke skal forholde mig til opkald fra eksterne sælgere. Desuden hjælper Peter mig med min markedsføring, og sammen lægger vi en plan, så jeg ved, hvor jeg skal sætte ind med vores markedsføring år for år.

Gennem Google AdWords og Google My Business har vi folk fra sommerhusområder, der ringer og indhenter tilbud - opkald vi ikke fik inden annonceringen. Når folk ringer og indhenter tilbud på konkrete malerprojekter, jamen så er vi jo givetvis blevet fundet på relevante søgninger. "

Lars, Malerfirma Emmering

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Udfyld nedenstående felter, og du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.


JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk

Top