Malergården Slagelse A/S

Ny hjemmeside & rådgivning


Besøg Malergården Slagelse A/S

ALLE MARKEDSFØRINGSPRODUKTER SAMLET ÉT STED

Jackie Andersen fra Malergården Slagelse A/S har siden 2010 haft Søgemedier til at styre virksomhedens forskellige online markedsføringsprodukter.

En kombination af SEO, AdWords og Facebook sikrer at Malergården Slagelse bliver fundet af potentielle nye kunder. Med en ny og opdateret hjemmeside på malerbrættet, kan virksomheden samtidig levere information, vise projekter samt skabe konverteringer gennem hjemmesiden.

Resultater


7

markedsføringsprodukter samlet ét sted

4700

årlige klik til hjemmesiden med Facebook annoncer
Hjemmeside i tråd med resten af den øvrige markedsføring

Eksperten

udtaler

"Da der skulle designes en ny hjemmeside til Malergården Slagelse A/S, var det vigtigt for Jackie, at den var i tråd med resten af deres markedsføring. Deres genkendelige lilla farve samt deres virksomhedsbilleder er de bærende elementer i hjemmesidens opbygning.

Hjemmesidens hovedformål er at informere potentielle kunder og skabe konverteringer – det gøres der bedst med fokus på call to action (knapper, tydelige kategorier, kontaktformular m.m.).

Desuden kan vi ikke komme udenom, at nutidens online brugere vil have lyse, overskuelige og brugervenlige hjemmesider. Så det får de med Malergården Slagelses nye hjemmeside." 

Pernille, Digital designspecialist hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Jeg ved, at vores markedsføring er i trygge hænder hos vores rådgiver Lene. Det giver mig ro, at jeg kan sende eventuelle sælgere videre til Lene, så jeg ikke kommer til at sige ja til unødvendige markedsføringstiltag, der ikke giver os værdi.

Så kan jeg derimod forholde mig til noget så konkret som, at vi ligger nummer 1, når der søges på malere i lokalområdet. Det giver os henvendelser, og vi ved, at så længe vi er synlige – og leverer et godt produkt, så kommer der nye kunder. Vi har desuden glædet os til at få en ny opdateret hjemmeside, hvor vi kan vise vores kvaliteter og referencer."

* Hjemmesiden er under ombygning - link hertil kommer senere. 

Jackie, Malergården Slagelse

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Udfyld nedenstående felter, og du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.


JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk

Top