Min Guldsmed

Rådgivning


Besøg 
www.minguldsmed.dk

Min Guldsmed overlader styringen til rådgiver

Hos Min Guldsmed er de bevidste om, hvad markedsføring betyder for deres forretning. Men der er langt fra at være bevidste om noget til at kunne kalde sig eksperter inden for området.

Da Grethe og Finn, ejere af Min Guldsmed, stiftede bekendtskab med Søgemedier og deres rådgiver Carsten, fik de virkelig øjnene op for, hvad der findes af markedsføringsmuligheder. De har nu overladt ansvaret til Søgemedier og er fuldt ud tilfredse med resultaterne.    

Resultater


1

Rådgiver
Øget omsætning
Øget tryghed i forretningen

Rådgiveren

udtaler

”Grethe, Finn og jeg har i samarbejde fået skabt en rød tråd gennem deres markedsføring. Vi har fået konkretiseret, hvor de gerne vil hen med deres forretning og har skabt professionalisme og troværdighed som deres ansigt udadtil.

Min Guldsmed har fået Google AdWords, Facebook firmaside, Facebook ads og Facebook julekalender. Og nu er de i gang med at få lavet en ny webshop. Alt i alt har virksomheden fået skabt en forretning, som følger med tidens tendenser på markedet - og det sælger."

 

Carsten, erhvervsrådgiver 

Kunden

udtaler

”Carsten er en loyal og sød person, som vi har tillid til. Han fortæller os, hvilke forbedringer vi kan gøre og sørger for, at det bliver til virkelighed. Vi er stærke på hvert vores område, og vi har derfor overladt ansvaret vedrørende markedsføring til Søgemedier og vores rådgiver.

Vi er enormt tilfredse med samarbejdet og kan se på resultaterne, at vores markedsføring virkelig virker. Det har givet os flere kundehenvendelser, hvilket vi jo er glade for.”

Grethe, Min Guldsmed

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top