Persiennevaskeriet Jylland

Google AdWords


Besøg Persiennevaskeriet Jylland

GOOGLE ADWORDS GIVER ØGET OMSÆTNING OG BEDRE OVERBLIK

Henrik Bigum fra Persiennevaskeriet Jylland har et luksusproblem: Han kan næsten ikke følge med, og der er i øjeblikket op til to ugers ventetid, fra en ny kunde ringer.

Siden Henrik fik målrettet sin markedsføring med en Google AdWords-annonce for godt tre måneder siden, er kunderne væltet ind – og omsætningen er naturligvis fulgt med. Henrik Rasmussen fra Søgemedier hjælper Henrik med at tilrettelægge en effektiv markedsføringsstrategi, og Benjamin i Søgemediers AdWords-afdeling har ansvaret for annoncen.

Resultater


800

annonce-klik på tre måneder

12000

annonce-visninger på tre måneder

1

rådgiver

Konsulenten

udtaler

"En af fordelene ved Google AdWords er, at man meget nemt kan måle resultaterne af annoncerne. Det betyder, at man hele tiden har et overblik over, hvor stor en effekt, der er på forskellige områder. Med den indsigt kan man så målrette annoncerne yderligere. Det er en meget effektiv måde at annoncere på – og man kan oveni købet gøre det til et relativt lille budget, som man hele tiden kan justere efter behov."

 

Benjamin, SEM-konsulent hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Vi har oplevet rigtig god respons på vores AdWords-annonce. Vi ved nøjagtigt, hvad vi har betalt, og hvad effekten har været. Faktisk tåler resultatet slet ikke sammenligning med tidligere – vi omsætter for meget mere. Og jeg ved, at det skyldes vores AdWords-annonce. Vi spørger vores kunder, hvor de har fundet os, og flere og flere siger, at det er på Google. Ja, jeg er faktisk på vej ud til en ny kunde nu, som har fundet os den vej.

Søgemedier sender jævnligt rapporter, der dokumenterer vores fremgang. Afrapporteringen er meget professionel: Vi kan nemt se, hvad der virker, og hvad vi skal satse mere på. Det er også et vigtigt redskab, at vi kan følge vores budget tæt ved at se, hvad vi betaler pr. klik."

Henrik, Persiennevaskeriet Jylland

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top