Al markedsføring samlet under ét tag

Danhostel Hillerød har samarbejdet med Søgemedier siden september 2015. I dag har de faktisk hele paletten af online markedsføringsaktiviteter samlet under ét tag – hjemmeside, Google Ads, Facebook og SEO.

Når man outsourcer alle sine markedsføringsopgaver, er det vigtigt, at man er tryg ved bureauet og menneskerne bag. Noget Karin kan nikke genkendende til i det daglige samarbejde med Søgemedier, hvor de har et enormt tæt samarbejde med deres personlige erhvervsrådgiver, Niclas Jeppesen. 

For Karin betyder samarbejdet med Niclas og Søgemedier, at markedsføringskronerne bliver placeret de rigtige steder. Nemlig der, hvor de har størst effekt - en effekt, som Karin tydeligt mærker.

Karin, Danhostel Hillerød

Danhostel Hillerød

Niclas har fra start sat sig ind i vores forretning og trækker ikke noget ned over hovedet på os, som vi ikke har brug for. Der er tale om professionel og vedkommende rådgivning.

Vi føler virkelig, at vores konsulenter har sat sig ind i vores forretning og hele tiden imødekommer vores behov. De er professionelle og dygtige - og så vender de bare tilbage med det samme.

Og vi kan helt sikkert mærke det på bundlinjen. De produkter, vi har hos Søgemedier, kaster noget af sig. Ellers havde vi ikke fortsat samarbejdet

Øget omsætning

Grundet langt større synlighed end tidligere.

 

Professionel rådgiver

Konsulent har sat sig ind i forretningen og kender vores behov.

Større tryghed

Pengene bliver placeret de rigtige steder.

 

Niclas Jeppesen

Erhvervsrådgiver

Når vi udarbejder strategien for det kommende år, går vi alle resultater igennem. Hvad virkede rigtig godt? Og hvordan kan vi evt. omjustere, så resultaterne bliver endnu bedre? Hvordan udvikler vi os og følger med tiden?

Hos Danhostel Hillerød har de en rigtig god forståelse for markedsføring og ikke mindst værdien af den. De ved, hvor vigtigt det er at være synlig på Facebook eller ligge på side 1 på Google. Derfor er de også klar til selv at investere en masse tid i det. Og som team gør vi helt sikkert en forskel!

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet