Forandring og professionel rådgivning skaber resultater

Overgangen fra trykte medier til nettet – fra tryghed til forandring og udvikling – er for mange virksomheder en grænseoverskridende proces. Torben fra Hovedstadens Låseservice tog alligevel springet og opsagde telefonbøgerne for i stedet at markedsføre sig aktivt på Google via både SEO, Google My Business og Google Ads.

Det har vist sig at være en god beslutning. I kraft af sit samarbejde med Søgemedier kan Torben nu se sin virksomhed placeret øverst på Google på relevante søgeord i København og omegn. Hovedstadens Låseservice er med andre ord lige der, hvor 9 ud af 10 danskerne finder deres leverandør.

Med Søgemediers hjælp har Hovedstadens Låseservice halveret sit annoncebudget, fået en mere tidssvarende markedsføring og øget sin omsætning.

Torben Klindt

Hovedstadens Låseservice

Min største skræk var at slippe telefonbøgerne – dem har man jo kendt i 100 år. Men omlægningen har været smertefri. 

Søgemedier har nogle statistiske værktøjer, som har hjulpet mig med at finde ud af, hvorfra og på hvilke områder mine kunder kontakter mig. Det giver mig et overblik over, hvordan jeg skal prioritere mine ressourcer i forretningen. 

Når der er sælgere, der ringer om markedsføring, henviser jeg bare til min personlige rådgiver hos Søgemedier, Bo. Det er en enormt stor lettelse for mig i min hverdag, fordi det sparer mig tid og ressourcer.

Resultater

reducering i annoncebudget

ligger på side 1 på Google på relevante søgeord

rådgiver

Bo Olin

Salgschef

Hovedstadens Låseservice er et godt eksempel på, hvor langt man kan komme, hvis man er modig nok til tage springet fra trykte medier til online markedsføring.

Torben og jeg har i fællesskab arbejdet på at skabe en konsistent linje i Hovedstadens Låseservices markedsføring. Vi har produceret en professionel, mobilvenlig hjemmeside og sørget for, at den er synlig på Google. Samtidig har vi halveret Torbens annoncebudget ved at skære overflødig markedsføring fra. Kort sagt får han i dag langt mere for mindre.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet