Rådgiver giver tryghed og overblik på 8. år

JB Sikring har haft Peter Vestmark som rådgiver siden 2010. Ikke nok med at Peter Vestmark som rådgiver giver tryghed og overblik, så er Peters fornemmeste opgave at klæde JB Sikring på i forhold til at vælge relevante markedsføringskanaler.

En af de første prioriteter var en ny og simpel hjemmeside, hvor det er nemt at navigere rundt. Det er afgørende, at når potentielle kunder ledes ind på hjemmesiden, skal de finde det, de søger. Det er eksempelvis kerneydelserne låsesmed, oplukninger og døgnvagt-funktionen. Derfor er alt dette selvfølgelig placeret let tilgængeligt på forsiden. 

Peter Bokelund

JB Sikring

Det giver os tryghed, overblik og ro i kroppen at have Peter Vestmark som vores rådgiver hos Søgemedier. Hvis der er det mindste, eller vi skal have foretaget ændringer, kontakter vi Peter, og så tager han kontakten med konsulenterne i huset.

Det fungerer fantastisk, at vi har Peter til at tage sig af alle annoncehajerne, og at al kontakt går igennem ham. Desuden taler resultaterne på bl.a. vores Google Ads for sig selv. I en kort periode havde vi ingen annoncering, og der stoppede henvendelserne fuldstændig. Så snart vi startede annoncering igen, væltede henvendelserne på oplukninger ind.

Resultater

rådgiver der står for kontakten

CTR i Google Ads annoncering

års samarbejde med Søgemedier

Peter Vestmark

Salgschef

I samarbejdet med JB Sikring har det været afgørende for mig som rådgiver, at Peter føler sig tryg og hjulpet i den rigtige retning. Som Peter selv nævner, så har de tidligere valgt andre løsninger med en dyr hjemmeside og dobbeltpriser, men nu fokuserer vi på, at de får mest muligt ud af deres markedsføringskroner. Det gør de eksempelvis gennem deres Google Ads annoncering.

Peter kontaktede mig tidligere for at fortælle, at det pludselig gjorde ondt på dem, da annonceringen var stoppet i en periode – så det blev hurtigt startet op igen. Suppleret med en simpel og overskuelig hjemmeside med fokus på kerneydelserne og døgnvagt på forsiden, sikrer vi masser af henvendelser til JB Sikring. 

 

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet