Rådgivning giver tryghed & overblik

Gennem rådgivningsaftalen hos Søgemedier har Jan, ejer af Jysk Kranvikar Service, fået overblik over sin markedsføring. Radioreklamer og ugennemsigtige løsninger fra tidligere er stoppet, og nu fokuseres der blandt andet på Google Ads.

En stor tidsbesparelse og mere effektiv markedsføring er blot nogle af de resultater, Jysk Kranvikar Service har opnået ved at have deres rådgiver Nicolaj med på sidelinjen. 

Jan Sørensen

Jysk Kranvikar Service

Med vores rådgivningsaftale hos Søgemedier føler vi virkelig, at vi får en god behandling, og vi bliver vejledt om de uoverskueligt mange markedsføringsmuligheder. Med vores rådgiver diskuterer vi mulighederne samt har en god dialog, som jeg sætter stor pris på.

Jeg har tillid til, at Nicolaj varetager Jysk Kranvikar Services interesse, og derfor stiller jeg også diverse sælgere videre til min rådgiver, da jeg ved, at han håndterer dem professionelt. Tidligere sagde jeg ja til at afprøve en masse forskelligt, der ikke gav resultater, men i dag er vores markedsføring fokuseret, og vi er tilstede, hvor markedet kræver det – online. Radioreklamerne er for eksempel droppet og skiftet ud med Google Ads og Google My Business.

Synlige resultater

Færre kanaler men flere synlige resultater

Professionel rådgiver

1 rådgiver der står for kontakten

Tillidsfuldt samarbejde

Øget tryghed og overblik

Nicolaj Hansfort

Salgschef

Jysk Kranvikar Service er et klassisk eksempel på, hvordan man som ejer af en virksomhed kan blive væk i junglen af markedsføringstiltag. Tidligere var de tilstede mange steder men uden synlig effekt.

Som Jan så fint siger det, slipper han for alt bøvlet med markedsføring. Min rolle som professionel rådgiver er at have overblik på Jans vegne og vejlede ham i hvilke kanaler, der giver mening for netop Jysk Kranvikar Services markedsføring.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet