En nemmere hverdag med en rådgiver på sidelinjen

Samarbejdet med rådgiver Peter Vestmark og Søgemedier gør hverdagen nemmere for Lars fra Malerfirma Emmering, og derfor kører samarbejdet nu også på 8. år. Lars fra Malerfirma Emmering lægger sammen med deres rådgiver en markedsføringplan for hvert år, så de sikrer, at de er synlige de rigtige steder.

Malerfirma Emmering er et klassisk eksempel på, at en meget konkret markedsføringsplan med udvalgte platforme giver øget efterspørgsel på konkrete malertilbud i lokalområdet. 

Lars Emmering

Malerfirma Emmering

Jeg har haft Peter Vestmark som rådgiver i 8 år. Han gør min hverdag nemmere, da jeg ikke skal forholde mig til opkald fra eksterne sælgere. Desuden hjælper Peter mig med min markedsføring, og sammen lægger vi en plan, så jeg ved, hvor jeg skal sætte ind med vores markedsføring år for år.

Gennem Google Ads og Google My Business har vi folk fra sommerhusområder, der ringer og indhenter tilbud - opkald vi ikke fik inden annonceringen. Når folk ringer og indhenter tilbud på konkrete malerprojekter, jamen så er vi jo givetvis blevet fundet på relevante søgninger. 

Resultater

rådgiver i 8 år

har fundet deres Google My Business på 1 år

af den samlede hjemmesidetrafik kommer fra Google Ads

Peter Vestmark

Salgschef

Malerfirma Emmering brugte tidligere en del krudt på Krak og De Gule Sider - dog uden effekt. I stedet har vi gennem de sidste 8 år fokuseret Malerfirmaet Emmerings markedsføring omkring nogle få online platforme, der giver dem mest mulig værdi for pengene.

At alene 48 % af de besøgende på hjemmesiden kommer fra Google Ads annoncering, bekræfter os i, at de bliver fundet på de relevante søgninger såsom maler, malerarbejde, tapetsering og træbeskyttelse.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet