Anlægsgartner har fået flere kunder via SEO

Da Andreas, fra Anlægsgartnerfirmaet Andreas, indledte et samarbejde med Søgemedier, var målet at få flere kunder gennem SEO. Og det fik han. Endda på forretningsområder, han aldrig før havde satset på. 

Samtidig har Andreas fået en troværdig samarbejdspartner og rådgiver i Mille Nordby, der altid yder en kompetent service. 

Andreas, Anlægsgartnerfirmaet Andreas Aps

Anlægsgartner Andreas

Søgemaskineoptimeringen har betydet, at vi har fået mange henvendelser fra nye kunder. Så ja, det kan faktisk mærkes på bundlinjen. Vi vidste selvfølgelig godt, at SEO har stor indflydelse på en hjemmesides placering på Google. Men det er jo helt vildt, hvad det betyder for en virksomhed at ligge på side 1!

Mille Nordby – vores rådgiver og samarbejdspartner – sørger for at gennemgå rapporterne fra SEO-afdelingen med os. Det er rart at se, at pengene er givet godt ud, og at det virkelig giver et bedre resultat. Jeg har stor tillid til de folk, jeg samarbejder med hos Søgemedier, da jeg kan se, at vores placering på Google giver øget synlighed og i sidste ende nye kunder.

Resultater

side et på Google

rådgiver

nye brugere via organisk trafik

Mille Maria Nordby

Erhvervsrådgiver

Når kunderne overdrager ansvaret til os, er det vigtigt, at de føler sig trygge. Det er vores opgave, som konsulenter, løbende at opdatere med resultater og orientere om arbejdsprocessen. Samtidig skal kunderne altid føle, at der bliver taget hånd om dem, hvis de henvender sig med spørgsmål eller ændringer. 

Jeg er bindeleddet mellem Andreas og SEO-afdelingen. Vi bliver i fællesskab enige om en strategi, som jeg formidler videre til SEO-afdelingen. På den måde slipper Andreas for at skulle igennem flere led.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet